Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Наистина задната броня много радва окото. Супер. Браво.
    Fiat Bravo 11'97
    1.4 12V A/C

Коментар

durex_a написа:
      праговете много изкуствено седят колега ? извинявам се ако съм те убидил и не е фото шоп ама на такова ми замяза с този праг !! иначе задницата е страшна наиситна но 1 въпрос , къде е ауспоха ?!
      така стоят на снимката иначе на живо е друга бира.Не няма проблем даже се накефих защото прозвуча като комплимент,все пак сам съм си ги правил нещата.Задната броня наистина е един път-ауспуха е отдолу,сега съм взел гърненце да турнем тама да не седи така посно.намерих една снимка в тела...
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

не, не колега така без гърне избива рибата ! Особенно и ако мърка /така лекинко като моята която е с катализатор само и до там/ дай малко инфо за тая задна броян това добавка ли е и от къде и за кви пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 Yellow_Flash_Colorz_PDT_20

Коментар

durex_a написа:
          дай малко инфо за тая задна броян това добавка ли е и от къде и за кви пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
          Да,добавка е от черната лайсна надолу само че е прелята с стоковата броня.Пари съм давал за смолата и нишката.
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

ф

уникална джанта :D

Коментар

Re: ф

veselin4501 написа:
                уникална джанта :D
                e то стефката ако не искочи с нещо ново нема кои :D мнго добре са се получили
                FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

stefcho_sm, незнам как да определя визията, но определено интересно се получи с тоя цвят :D С фланци ли ги караш тия джанти, колко дебели??
                    punto HGT

Коментар

Racer GT просто се е получило ... перфектно!!! Понякога най-семплите промени са със страхотен ефект,браво!
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

didich написа:
                        stefcho_sm, незнам как да определя визията, но определено интересно се получи с тоя цвят :D С фланци ли ги караш тия джанти, колко дебели??
                        нямат фланци

Коментар

x

stefcho_sm евала

Коментар

stefcho_sm написа:
                            didich написа:
                            нямат фланци
                            Без фланци сложи 9J отзад и не ти опират никъде Евала, много ми се иска и аз да пробвам някоя джанта на тоя размер и ако стане да скачам в едни деветки
                            punto HGT

Коментар

stefcho_sm написа:
                              Джантата 9J ,но гумата много раздута изглежда.На джанта с такъв размер каква гума се монтира може би 245-265 или?
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                                stefcho_sm написа:
                                Джантата 9J ,но гумата много раздута изглежда.На джанта с такъв размер каква гума се монтира може би 245-265 или?
                                Прикачени файлове
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X