Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте колеги ,по това работих до скоро ....
    Прикачени файлове

Коментар

много добре е станало :P Евала!
      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

много е добро колега , имам чувството че не обичаш да го задържаш в един вид дълго време
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Много е ниска с тия наши пътища трябва доста да внимаваш да си не оставиш бронята в някоя дупка.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Стефчо ,много по-добре е от преди - лично мнение...Но като гледам колко е ниска ,си мисля ,че ще имаш проблеми с разкопаните улици на Смолян...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

и на мен ми харесва много.абе колега ти и сменяш по-често външността отколкото аз си сменям чорапите
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

За мен това е най-добрата визия на пунтото досега.
                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                Jet Black E46 M3

Коментар

Радвам се че ви допада и за мен това е най-добрата визия..а като и сложа пчелната пита отпред и живот и здраве новите джанти които съм намислил ще стане трепач....А колкото до ниското...на 5см от земята е ...тук там опира но като се внимава няма проблем

Коментар

е тая визия сцепва вече )))бтв .. ако не ползваш задната чистачка защо не я махнеш.. мисля още по-здраво ще стане
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

колеги днес докато си слагах баса в багажника и счупих стаклото на единия стоп, и се чудя дали мога да го сменя само стаклото или целия стоп,ако някои е виждал ккак седи без стакло нека да постне некоя снимка .приемамм всякакжи идеи за тунинг на стоповете ,може и предложение и за стопче
                      FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                      НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Здравейте колеги да се похваля и аз малко мисля че приключих с глезотийките по екстериора не са много ,но аз необичам много кич.Чудя се само за джантите така ли да останат защото сега са на шптиц или да ги боядисам ама понататака защото нещо не остана лев и едни прагове съм си харесал ама и за тях неостанаха $.Дайте мнения,тарпя и критика
                        Прикачени файлове

Коментар

Има някои подобрения и по интериора,пак скромно

Коментар

s

колега джантите и тавана трябва да са черни.

Коментар

bravite написа:
                              колеги днес докато си слагах баса в багажника и счупих стаклото на единия стоп, и се чудя дали мога да го сменя само стаклото или целия стоп,ако някои е виждал ккак седи без стакло нека да постне некоя снимка .приемамм всякакжи идеи за тунинг на стоповете ,може и предложение и за стопче
                              Седи грозно ... виждал съм ! Въобще всякакъв тунинг на тези стопове седи грозно , освен лакиране , не спрей.
                              volchek написа:
                              ....
                              Аз бих ги боядисал точно тези в оригиналния за ГТ цвят - графитени , може с перли Липсват му и едни оригинални прагчета наистина А волана на ГТ/Спортинг повече ми харесва.
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                                bravite написа:
                                Седи грозно ... виждал съм ! Въобще всякакъв тунинг на тези стопове седи грозно , освен лакиране , не спрей.
                                volchek написа:
                                ....
                                Аз бих ги боядисал точно тези в оригиналния за ГТ цвят - графитени , може с перли Липсват му и едни оригинални прагчета наистина А волана на ГТ/Спортинг повече ми харесва.
                                Те такива бяха ама след ремонта които претарпяха останаха само на шприц и малко понататъка ще ги прасна точно такива и на мене този цвят много ми харесва за тях но както вече казах неостанаха пари за глезотии защото и окачване правих.Ето и още две снимки на по принцип безмислен разход но пак е газариика някаква и на мене ми харесва
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X