![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
много добре е станало :P Евала!Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
много е добро колега , имам чувството че не обичаш да го задържаш в един вид дълго времеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Много е ниска с тия наши пътища трябва доста да внимаваш да си не оставиш бронята в някоя дупка.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Стефчо ,много по-добре е от преди - лично мнение...Но като гледам колко е ниска ,си мисля ,че ще имаш проблеми с разкопаните улици на Смолян...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
колеги днес докато си слагах баса в багажника и счупих стаклото на единия стоп, и се чудя дали мога да го сменя само стаклото или целия стоп,ако някои е виждал ккак седи без стакло нека да постне некоя снимка .приемамм всякакжи идеи за тунинг на стоповете ,може и предложение и за стопчеFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Здравейте колеги да се похваля и аз малкомисля че приключих с глезотийките по екстериора не са много ,но аз необичам много кич.Чудя се само за джантите така ли да останат защото сега са на шптиц или да ги боядисам ама понататака защото нещо не остана лев
и едни прагове съм си харесал ама и за тях неостанаха $.Дайте мнения,тарпя и критика
Коментар
-
bravite написа:колеги днес докато си слагах баса в багажника и счупих стаклото на единия стоп, и се чудя дали мога да го сменя само стаклото или целия стоп,ако някои е виждал ккак седи без стакло нека да постне некоя снимка .приемамм всякакжи идеи за тунинг на стоповете ,може и предложение и за стопчеvolchek написа:....Липсват му и едни оригинални прагчета наистина
А волана на ГТ/Спортинг повече ми харесва.
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:bravite написа:колеги днес докато си слагах баса в багажника и счупих стаклото на единия стоп, и се чудя дали мога да го сменя само стаклото или целия стоп,ако някои е виждал ккак седи без стакло нека да постне некоя снимка .приемамм всякакжи идеи за тунинг на стоповете ,може и предложение и за стопчеvolchek написа:....Липсват му и едни оригинални прагчета наистина
А волана на ГТ/Спортинг повече ми харесва.
защото и окачване правих.Ето и още две снимки на по принцип безмислен разход но пак е газариика някаква и на мене ми харесва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар