е то само с тв то стана по интересно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
zdr kolegi sajelqvam za kirilicata ama taka se polu4i etoq i moqta FIATKA det sa vika nov sam v zanaqta ama sam si go pravil sam :D nemam djanti ama i tova 6te staneАйде сега като си нов вземи и прочети правилата на този форум и започни да ги спазваш.Следващото нарушение ще бъде санкционирано.
Коментар
-
bravite написа:BeAsT BRAVO HGT написа:bravite написа:WhitePower написа:прав си колека отнесохме се а и с бисер не си го меря , нали така ако не да во вадя може модератора малко да разчисти , даже ще го помоля че че насрахме малко темата )разбрах ме се че най-накрая че за пари те си върши работа да видиш ламбдата какво мери . което пак е нещо , по добре е от нищоНо истината е широколентовите сонди
Коментар
-
lithrone
bravite написа:WhitePower написа:прав си колека отнесохме се а и с бисер не си го меря , нали така ако не да во вадя може модератора малко да разчисти , даже ще го помоля че че насрахме малко темата )разбрах ме се че най-накрая че за пари те си върши работа да видиш ламбдата какво мери . което пак е нещо , по добре е от нищоНо истината е широколентовите сонди
Коментар
-
lithrone
Bravo 1.9 JTD написа:ъп - моят нафтов бегач.. (житен ТДИ килър) :D
Коментар
-
ок ще кача ама задната броня е в окаяно състояние и ме е срам напукана и изместена задния капак и той е малко навътре от бронята ще го оправя и няма проблем да кача, петък,събота може евентуално да се засечем със Софиянци на Бояна аз ще съм там сигорно :Dleave something of the happiness you bring
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар