Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прикачени файлове

Коментар

Добра е пунтарата, остава да и сложиш още едно такова гърне, че стои празно някак си от другата страна, ако е възможно разбира се.Надявам се и аз да се запиша скоро в тая тема с нещо по колата
      punto HGT

Коментар

а какво стана с стоповече нали беше друг замисъла ?

Коментар

durex_a написа:
          тия стопове ще са си другите ще се продават

Коментар

stefcho_sm написа:
            durex_a написа:
            ха ха стефка защо не лъжеш със стари снимки бе -тая е от 2007 год :D иначе моито мнение е,че ако седи малко по навътре гарненцето ще е по-добре ,защото така много бие на очи и другата дупка празнне
            FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
            НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

stefcho_sm написа:
              durex_a написа:
              събираи пари за срещата че доиде
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

stefcho_smТия джанти няма ли вероятност да обарнат веждите.Седи яко,ама задните изглежда на снимката че са на 2мм от веждата.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                  stefcho_smТия джанти няма ли вероятност да обарнат веждите.Седи яко,ама задните изглежда на снимката че са на 2мм от веждата.
                  гумата е далече от веждата и влиза в калника но от гумата о калника няма 5мм, обаче няма как да опре а отпред ме е страх да не опре щото ще я снижавам с 2 см другата седмица....

Коментар

bravite написа:
                    stefcho_sm написа:
                    durex_a написа:
                    ха ха стефка защо не лъжеш със стари снимки бе -тая е от 2007 год :D иначе моито мнение е,че ако седи малко по навътре гарненцето ще е по-добре ,защото така много бие на очи и другата дупка празнне
                    датата на апарата не е оправена а като има кинти и в другата дупка ще има гърне

Коментар

ae нещо пресно и от мен пп Като най-големите тапаци отидохме на язовира за риба,а какъв дъжд беше
                      Прикачени файлове

Коментар

Bravoto мноо сцепва колега замислял ли си за боя на джантите ,нещо алаба бала
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

braviteБравото ти много радва.Какви са параметрите на джантата ’,ет,j,къв е размера на гумите.Подпира ли някъде?Питам информативно.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

GbGz написа:
                            Bravoto мноо сцепва колега замислял ли си за боя на джантите ,нещо алаба бала
                            ами то боя ще има ,ама кога??? нещо последно време не ми остават излишни пари ,пък и сега във сряда ще си взема една количка за забавление ама и тя струва парички Иначе джантата е АСТ германски са,7,5 дж,ет 25 гумите са toyo proxes-4 215/40 р17 отпред и 215/45 р 17 имам леко закачане отзад в големи неравности сас хора,то добре че сам и сас спортно окачване(ейбах)иначе с тая басскаса и без хора ще опира

Коментар

stefcho_sm написа:
                              Еее ,яко е много!!!Седях в Топа (мисля че миналата седмица по някое време) ,когато ти мина нагоре към Райфайзен...беше без задна броня ,но изглеждаше много добре и без нея... Иначе гърнето вади звук ,щом вътре го чух...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                                stefcho_sm написа:
                                Еее ,яко е много!!!Седях в Топа (мисля че миналата седмица по някое време) ,когато ти мина нагоре към Райфайзен...беше без задна броня ,но изглеждаше много добре и без нея... Иначе гърнето вади звук ,щом вътре го чух...
                                може може то от петък съм с броня иначе карах без

Коментар

Working...
                                X