аз само не разбрах какво му е на това 10/40 - най обикновенно маслорабирам да беше ЛьоМан или поне 10/60
колега проверих ,че за тоя мотор се слага това масло!!!иначе несам от наи компетентните ,ама знам че мотул е много по добро масло от тея кадето са по 50-60 лвще сам ти благодарен ако ме насочиш за другия път какво да сложа
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
ще сам ти благодарен ако ме насочиш за другия път какво да сложа
Колега аз ще ти предложа масло Xenum!Аз съм с масло GP 10W40 което е полусинтетично карбонграфитно моторно масло с екстремни свойства за широк кръг автомомобили. Високите технологии в рецептурата дават следните резултати: повишена ефективност на ДВГ, свръхстабилност при натоварвания, намалени шум и вибрации, снижено износване.Мойта кола не е бегачка, но поне държа на двигателя и понеже този двигател е претенциозен от към масло и за това съм с това и съм много доволен.Аз като го взех струваше 94лв. 5л. туба!В гаража съм посочил още продукти на марката и съм много доволен.Следващият път пробвай с тази марка и си кажи мнението дали ти е харесало.Аз лично ползвам техни продукти и съм доволен, но който е ползвал знае за какво говоря .Надявам се това мнение да не го помислите за реклама, но наистина съм доволен от техните продукти!Успех.
Аз пък съм доволен от М10Д, слагайте такова на бИгачките. Намаля разхода с 30% и увеличава мощността с 50%. Екологично чист продукт по иновативна технология. Намаля шум, вибрации, почиства от нагар, увеличава компресията, намаля хлабини и луфтове по лагери, изгражда липсващи парчета метал . Уникална молекулярна структура с добавени карбоно-кевларени структури по плазмен път Айде със здраве!
аз само не разбрах какво му е на това 10/40 - най обикновенно маслорабирам да беше ЛьоМан или поне 10/60
колега проверих ,че за тоя мотор се слага това масло!!!иначе несам от наи компетентните ,ама знам че мотул е много по добро масло от тея кадето са по 50-60 лвще сам ти благодарен ако ме насочиш за другия път какво да сложа
за обикновенно масло е мотула 6100 е добър но за лятото и за натоварени двигатели и спортно каране се изисква спортно масло 10/60 , 20/60ЛеМан ,0/40 Castrol EDGE и много други марки доказали се във годините
Коментар