тая върши ли ти работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
s00rry написа:ето малко снимки и от мен .., скоро я боядисвах изцяло наново и сложихме едри сиви и лилави перли .. тука съм с едно гърни от жигули .. че ме спряха от движение .. и се наложи да сменям цялата генерация ..., не е нищо специално но всички идей се пазят за пунтито !FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
хах ми тя колата е с 15мм фланци и отпред и отзад ама те гуменките и отзад са малко по широчки.. отпред е с 195/50 / 15 а отзад е с 225/ 50 /15 а ето някой снимки да видим допада ли ти от този ъгъл е тука един френд разтрива фифи ... на отворена клапа http://tinypic.com/player.php?v=9sglk9&s=5ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
pe_stoianov написа:Имам проблем с чистачките на Дукато.При най-малкото затормозяване трапецът на рамената,след 1-2 зачиствания на стъклото моторът изключва.Задейства се някакъква защита на мотора , след изключване на рамента моторът отново си работи ,но на празен ход.
Коментар
-
devil4o0o написа:С какво гърне си? Колата има уникален звук.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:devil4o0o написа:С какво гърне си? Колата има уникален звук.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
абе то единия път си беше критично бях отворил клапата и по целия център на прекъсвач и изведнъж две патрулки пред мен .. излезнаха и 5 полицая да видиш как 4ма от тях на платното ме спират .. имаше шоу.. и полицая като ми вика подай и аз какъвт съм глупав отворих клапата на 6000 -7000 оборота и то като го сряза оня полицай чорапите му са подпалиха .. стресна се и залитна към платното щеше да го отнесе един москал :D , а после беше голямото викане :PГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар