на мен на коприна ми прилича Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...
Един от най-култовите екземпляри на ФИАТ Браво в България си е това Зелиното
и по яко щеше да става ако не го беше продал Пепката .... по това време трябваше да му се трансплантира сърце от купе турбо ... но си остана 1.4 .. а не вярвам новия собсвеник да се занимава с тея неща ..
ако затъмни стоповете и ги лакира , махне тая антена, премести задия номер на бронята , сложи прагчета от ГТ може да се получи по добро :P и сложи едно антикрилоо :D
здравейте колеги!!!! ето ви малко Търновско. е малко бледнее пред това което видях до тук но това е моята любовница!
без винилчето и + прагчета от ГТ колата ще стане 6+ ... мн лаченко изглежда .. ПОЗДРАВИ
стига с тея спамерски изпънения момчето си я харесва така то може и други прагове да сложи не са само от ГТ праговете искате номера на бронята----- то не остана тунинг пунто без да ми е напрвена тая интервенция ,а до винилчето мисля,че момчето да го сложи ми е харесало УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ТУНИНГИСТИ И ДА ДЪДЕМ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕД 2010 ги да не се напите много
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
здравейте колеги!!!! ето ви малко Търновско. е малко бледнее пред това което видях до тук но това е моята любовница!
без винилчето и + прагчета от ГТ колата ще стане 6+ ... мн лаченко изглежда .. ПОЗДРАВИ
стига с тея спамерски изпънения момчето си я харесва така то може и други прагове да сложи не са само от ГТ праговете искате номера на бронята----- то не остана тунинг пунто без да ми е напрвена тая интервенция ,а до винилчето мисля,че момчето да го сложи ми е харесало УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ТУНИНГИСТИ И ДА ДЪДЕМ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕД 2010 ги да не се напите много
какво пиене бе колега изчаквам президента да са изкажепия 1 кафе и си лягам каквои туи пиене
Коментар