ооооо още една точиларка а за колегата с купето- при нас само слушаме за сняг иначе в неделя на писта дупница едни момчета се забавляваха яко по снега(яд ме е че си возех маика и татко с мен иначе и аз се включвах )
Мерси колега за хубавите думи!Мисля ,че трябва да направим през пролетта една среща на всички Fiat Bravo Abarth и естествено всички итал автомобили ,някаде посредата на България в някой град да е удобно за всички и да си направим една не голяма среща, а много много голяма среща!Желаещи?
То желаещи във форума много ама много малко хора ще се навият да доидат националния пунто събор в пловдив бяхме около 20 коли не повече ..супер несериозна работа обаче когат идвахте тук в Габрово на люляците тогава бяхме много народ
нека дядо коледа донесе най-желаните неща на тунинг манияците и да ебез аварийна аз си пожелах задни дискови спирачки и едно лаптопче за бравока за сега е само налице първото...ама и другото се чака Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Лъснат,измит и обут със зимните джанти,готов да се пъпри с 10км/ч в големите дупки пълни с киши и калища на прекрасните ни варненски пътища.П.П. Вчера за сефте го изкарах от 3 месеца насам,направо бях забравил какво удоволствие е да го карам
Яките коли .... няма съмнение ,че са италианските ..... а не тея чупени и с брадва дялани голфове .... пуууууууууууууЯката работа колеги евала много яки италианки!!!
Коментар