Мисля, че една едра перла металик щеше да е по-добре.С лака щеше да е по-ефектно-така ми пластмасавеят и не се вързват с ауспусите. Не се обиждай-лично мнение!
В какъв смисал не се връзват с ауспусите .Немога да го проумея просто туи изречение ...
Мисля, че една едра перла металик щеше да е по-добре.С лака щеше да е по-ефектно-така ми пластмасавеят и не се вързват с ауспусите. Не се обиждай-лично мнение!
В какъв смисал не се връзват с ауспусите .Немога да го проумея просто туи изречение ...
За цвета говоря-бялото без лака с метала при общия изглед.
Искам да му видя интериора и таблото на това пунто
продава се целия салон и таблото и корите с отливките, Салона продавам за 150лв + стоков салон ама иска хубаво почистване и става като нов ,на няколко месеца е,който беше на пунто сабора в плд го е видял ! салона включва кори и седалки за двуBрато пунто ! А ако продам салона и таблото може да се спазари !
Стефчо ,видях те в Смолян и много ми хареса колата с тези джанти...Много пасват на колата...Евалла...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Стефчо ,видях те в Смолян и много ми хареса колата с тези джанти...Много пасват на колата...Евалла...
hahah e shto ne svirna bre :P
Ами щото бях пеша ,а ти си беше наджасал няква здрава музика вътре...едва ли щеше да ме чуеш...Иначе ще идвам към Смолян другата седмица ,може да се видим...Драсни едно телефонче на ЛС...аз ще ти пратя СМС ,за да ми имаш и ти тела...и ще ти се обадя като съм в града и ако си свободен ,някоя вечер ще пием кафе ,може и колегата fetel да викнем...
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
На кой е този Eclipse(не че ще го познавам де :D ) и с какъв двигател е?Много го заглеждах като бях в Смолян ,и звук си вади мани другото ,иначе добри снимки сте направили...
Коментар