Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

da po dobre stoqt s 14 imashe mn qka stoika ama imashe golemi luftove v kalnicite dokato taq janta gi palni kakto trqbva a sled nqkolko dni kato svalq tamponite na zadnicata kolata otzad she se smykne s 2sm oshte taka cqlata guma she e v kalnika i gledkata shje e unikalna ,a na prolet ako imam kinti she sloja oka4vane 60/40 s koeto i prednicata she padne s 2sm i she stane unikalno stiga da ne opirat gumite i da ne prodam jantite

Коментар

:P :D
      Прикачени файлове

Коментар

Незнам братле ама тез зарчета които ти ги е дал е голям пич нали
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

MHoro ro/RM

Коментар

Ей Стефчо с тези джанти ,от всичките до сега изглежда най-добре!Много ме изкефи сега колата!направи и един дифузиор на задната броня и ще има наистина спортен и модерен вид
            <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
            Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

sega malko po4ivka 4e mn pari otidoha ...zimata pak she pravq kakvoto she praq a to nqma da e malko ama da ne kazvam golqma duma 4e ako me hvane krizata nishto nqma da pravq :D ama ima li rabota interiora nqma da e kakto e v momenta i kolata she stane pone s oshte 2sm po niska

Коментар

Мн е яка колега браво

Коментар

и на мен ми харесва , а тази гума с какви размери е , супер ниска изглежда на колко е на 40 ли ? поздрави и успехи нататъка в проекта... :D
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

стефан е най лудия пич в форума.за него наистина може да се каже че е фиат маняк.
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

SilenceR написа:
                      и на мен ми харесва , а тази гума с какви размери е , супер ниска изглежда на колко е на 40 ли ? поздрави и успехи нататъка в проекта... :D
                      205/40/17

Коментар

ти си луд а така как е возията , за разлика с предишните 14-ки дето бяха широки... 9 ж ...
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Много друса колега, и с 14 пак друсаше ама ся повече ина4е няма ядове много е приятно като минавам някъде да гледам как всички запат огромните джанти на малкото возило

Коментар

Мале колега... страшна колица... евала!
                            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

вече джантите са чисто белички и нямат драскотина,всяко чукнато вече е пълно с кит и заличено k: ама в момента съхнат а утре може да ги пръсна с лак и перли за да се получи ефекта

Коментар

Само теи братле
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X