А, това не е ли Типото с турската регистрация от една обява в ........ ,дето колегите го дъвкаха в една друга тема за потресаващата цена. Ето ,ако d1lar4e7o е собственика може да го разпитате повече за него
Не е лошо да пускате снимки само на коли, които вие сте виждали "на живо" и в страната.Иначе, ако я караме на снимки, ще стане чесане на езици.
В тази тема влизам предимно да чета какво са направили колегите с колите си и се кефя на снимките...не е коректно към самите тях да се слагат снимки от други сайтове и не от България...Така че те подкрепям напълно колега...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
НЕ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D още си е моя ... давам я супер тънко щото имах едни пари настрана и исках само да я продам щото се бях нагледал на едно много нагазарено ЖТД ама всички си мислеха че щом я давам на тея пари и има нещо и никои не я взе .... ама чесно казано ме боли ... поне знам че мога да си права гавра с разни тупалки Cayennи, разни там БМВ-та (320,325,X5 и т.н.)
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар