Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много е добро Пунтото, няма две мнения по въпроса
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

valyotuning Просто от любопитство,колко ти е излезнал оптичния тунинг на пунтака.(много е красив)
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

С вкус ги правите тия фиати...нема по хубава кола за тунинг :P ....БРАВО на фиат
        FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

Re: Най-добре тунингованите фиaти в страната

valyotuning написа:
          Ето и аз съм готов :D
          браво колега , колата е супер
          И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
          Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
          И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

СЦЕПВА пунтото браво много добре ти нали бе6е праил не6то на фотошопа с тази броня и явно мноо ти е харесало и си го постигнал браво мноо ти се кефя братоБоята бяла перла с сини частици ли е ?
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

едно малко пунто ГТ се е превърнало в голямо PUNTO Evolution.евала останаха ми очите в тоя красив фейс
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Радвам се че ви харесва.Надявам се за в събота да успея да дойда :D Един колега ме попита колко пари ми е излязал тунинга-като пари не е много,но като труд 3-4 месеца

Коментар

а защо аджаба се въртят снимки на едни и същи коли ? , иначе пунтото с предница като митсубиши цепи мрака , евала браво , за съжаление моя проект с темпрата временно съм го позае**л , че изкочиха разни по неотложни проблеми с нея ( все пак е 17 годишна и то не девойка :P ) но като има развитие ще качвам снимки
                  кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Re: Най-добре тунингованите фиaти в страната

valyotuning написа:
                    Радвам се че ви харесва.Надявам се за в събота да успея да дойда :D Един колега ме попита колко пари ми е излязал тунинга-като пари не е много,но като труд 3-4 месеца
                    Евала станала е уникална!
                    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

1912 написа:
                      ето и на мойта
                      Най-красивото Типо, което съм виждал !!!
                      FoRzA ItaliA
                      Lancia Delta HPE
                      ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Пунто-лансера :D Ми грабна сърцето колега
                        Прикачени файлове
                        FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

Ееее това чудо е страхотно евала.

Коментар

Хорааа айде искаме колиииии

Коментар

valio обясни за боята ако обичашмнооо се зарибявам по бялото
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

За боята:първо пръснахме лилаво,след това сив металик и след това бяла и жълта перла смесена Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Утре няма ли да идваш на Калояново?

Коментар

Working...
                                X