И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
СЦЕПВА пунтото браво много добре ти нали бе6е праил не6то на фотошопа с тази броня и явно мноо ти е харесало и си го постигнал браво мноо ти се кефя братоБоята бяла перла с сини частици ли е ?
Радвам се че ви харесва.Надявам се за в събота да успея да дойда :D Един колега ме попита колко пари ми е излязал тунинга-като пари не е много,но като труд 3-4 месеца
а защо аджаба се въртят снимки на едни и същи коли ? , иначе пунтото с предница като митсубиши цепи мрака , евала браво , за съжаление моя проект с темпрата временно съм го позае**л , че изкочиха разни по неотложни проблеми с нея ( все пак е 17 годишна и то не девойка :P ) но като има развитие ще качвам снимки
Радвам се че ви харесва.Надявам се за в събота да успея да дойда :D Един колега ме попита колко пари ми е излязал тунинга-като пари не е много,но като труд 3-4 месеца
За боята:първо пръснахме лилаво,след това сив металик и след това бяла и жълта перла смесена Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Утре няма ли да идваш на Калояново?
Коментар