Много е яко Бравото! Малко плитко гази като го гледам на снимката, сигурно вижда зор по нашите пътища.
Гледах го как се изнизва едва едва по неравния калдаръмен път :P Можеше да притичам и щях да го стигна пеша , нищо че бях далечко
това браво .. вътре какво е няма да ви казвам .. седалки рекаро сгъваеми волани ръчни педали момо .. отстрани има разни уреди и темподобни мн арно направено , тедо що не го снима отвътре да загатнеш запада кво касае :P
Снимката с колегата "stef4o_sm",много добра снимка само качеството е отврат,защото е с телефон правена и отдалеч е приближавано ако беше с апарата щеше да стане убийствена снимка
Е брато тая снимка за 1 път я виждам мн яко е станала някой ще помисли че ние сме се въртяли там :D АКо имаш още и хубави снимки ми прати по скайпа той ми е като името на профила Пп МИслете към края на септември да си направиме пак една яка срещичка
Тук в Сливен има едно бяло Пунто и е затъмнил фаровете, ако и на твоята са тъмни направо ще е лудница, не че така не е Даже и едно такси има с черни фарове, незнам само как полицаите не им правят проблеми...
Предницата е страхотна Линиите, които оформят решетката и фаровете са мнооого сполучливи Актуален и изчистен дизайн от където и да я погледнеш Поздравления за резултата
Коментар