Чечо, просто изкърти мивката с това клипче Както казва един леко мургав човечец - Страотно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
Ако става дума за мойте басове,те пак са си на колата само че в нова кутия в която свирнаха доста доволно.А като характеристики са около 400в РМС на говорител което си е доста добро.. и мога да кажа че си ги държат ватовете щото се хранят на усилвател 2х350в и на максимум работят за жалост днес на тунинг сабора поради дъжд се провали караудиото и неможахме да ги замерим
Коментар
-
stefcho_sm написа:Ако става дума за мойте басове,те пак са си на колата само че в нова кутия в която свирнаха доста доволно.А като характеристики са около 400в РМС на говорител което си е доста добро.. и мога да кажа че си ги държат ватовете щото се хранят на усилвател 2х350в и на максимум работят за жалост днес на тунинг сабора поради дъжд се провали караудиото и неможахме да ги замеримFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
stefcho_sm написа:Аз избегах брат ама ме хвана най долемия град и ся капака ми е поочукан :DFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа::D :D след време ощеFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Ами , че то си е фото-шоп . Някъде го бях гледал това Браво по сайтовете за тунинг.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Нещо пунтовците дето сте ги пуснали (’тунинговани’) не ме кефят. - Лично мое мнение. Повечето са направени малко циганско , с брони ,които грам не им ходят , боядисали си вътре салона със спрей и на това ТУНИНГ ли му викате и с джанти 14-15 цола ???Пуснете нещо хубаво...а и колегата с купето изрисуваното ... май само боята му е тунинг И най-после спрете да викате на един допълнителен спойлер - тунингНе казвам ,че мойта кола е тунингована нито че е много хубава...И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
cHaunepucTa написа:Нещо пунтовците дето сте ги пуснали (’тунинговани’) не ме кефят. - Лично мое мнение. Повечето са направени малко циганско , с брони ,които грам не им ходят , боядисали си вътре салона със спрей и на това ТУНИНГ ли му викате и с джанти 14-15 цола ???Пуснете нещо хубаво...а и колегата с купето изрисуваното ... май само боята му е тунинг И най-после спрете да викате на един допълнителен спойлер - тунингНе казвам ,че мойта кола е тунингована нито че е много хубава...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар