Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чечо, просто изкърти мивката с това клипче Както казва един леко мургав човечец - Страотно
    Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

а гледам на пунтото една стара снимка вътре в багажника 2 баса , какво е станало с тях че ся ги сменяш.а тия каква мощност имат и каква марка са , ще споделиш ли ? вътре е станало мн красиво , бравос
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ако става дума за мойте басове,те пак са си на колата само че в нова кутия в която свирнаха доста доволно.А като характеристики са около 400в РМС на говорител което си е доста добро.. и мога да кажа че си ги държат ватовете щото се хранят на усилвател 2х350в и на максимум работят за жалост днес на тунинг сабора поради дъжд се провали караудиото и неможахме да ги замерим

Коментар

stefcho_sm написа:
          Ако става дума за мойте басове,те пак са си на колата само че в нова кутия в която свирнаха доста доволно.А като характеристики са около 400в РМС на говорител което си е доста добро.. и мога да кажа че си ги държат ватовете щото се хранят на усилвател 2х350в и на максимум работят за жалост днес на тунинг сабора поради дъжд се провали караудиото и неможахме да ги замерим
          аааа стефчо тука бъркаш поради страха от град бега по рано и изпусна замерването :D мойта с 2 бошмана 12 Хпро изкара 131 дБ а на пепи бравото 143 с тея граонд зеро колонки маи свирука :D :D :D
          Прикачени файлове
          FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
          НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Аз избегах брат ама ме хвана най долемия град и ся капака ми е поочукан :D

Коментар

stefcho_sm написа:
              Аз избегах брат ама ме хвана най долемия град и ся капака ми е поочукан :D
              a мен само як дъжд ме хвана много исках да се сабереме малко повече хора от тунинг.бг ама времето ни преееееее много
              FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
              НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

W kaloqnovo v sabota moje da se vidime ako idvash sigorno she sam tam na tuning i drift sabora

Коментар

Това е колата на колегата fetel с новите 15-ки: Dotz Shuringen Ultragilera
                  Прикачени файлове
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

:D :D след време още
                    leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                      Този номер много дървено ми седи ,май не е от тази кола...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                        Bravo 1.9 JTD написа:
                        Този номер много дървено ми седи ,май не е от тази кола...
                        Ами , че то си е фото-шоп . Някъде го бях гледал това Браво по сайтовете за тунинг.
                        http://vbox7.com/play:1631a342
                        http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                        http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                        http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

dilyanski1977 написа:
                          Ами , че то си е фото-шоп . Някъде го бях гледал това Браво по сайтовете за тунинг.
                          И аз това имах в предвид...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Стига бе ... на пича му се иска сега ... не го убивайте ... вярвайте му
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Нещо пунтовците дето сте ги пуснали (’тунинговани’) не ме кефят. - Лично мое мнение. Повечето са направени малко циганско , с брони ,които грам не им ходят , боядисали си вътре салона със спрей и на това ТУНИНГ ли му викате и с джанти 14-15 цола ???Пуснете нещо хубаво...а и колегата с купето изрисуваното ... май само боята му е тунинг И най-после спрете да викате на един допълнителен спойлер - тунингНе казвам ,че мойта кола е тунингована нито че е много хубава...
                              И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
                              Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
                              И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

cHaunepucTa написа:
                                Нещо пунтовците дето сте ги пуснали (’тунинговани’) не ме кефят. - Лично мое мнение. Повечето са направени малко циганско , с брони ,които грам не им ходят , боядисали си вътре салона със спрей и на това ТУНИНГ ли му викате и с джанти 14-15 цола ???Пуснете нещо хубаво...а и колегата с купето изрисуваното ... май само боята му е тунинг И най-после спрете да викате на един допълнителен спойлер - тунингНе казвам ,че мойта кола е тунингована нито че е много хубава...
                                В този форум по-голяма част от хората са ограничени финансово и не могат да си позволят да правят сериозен тунинг.За някой от нас нови 15-ки, прагче,спойлер и др. си е истинско събитие. Всеки прави това което е по силите му и най вече това което джоба му позволява.
                                SEAT Leon Cupra 300
                                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
                                X