Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето я кошницата ми ...ама с тая бяла кожа ще имам много проблеми,няма чистене
    Прикачени файлове

Коментар

браво колега .. мн добра бегачка .. а мислил ли си да пръснеш стоповете черни и да ги лакираш може и да бутнеш задния джам тъмен (лично мнение ).. и с и без него колата сцепваа :P
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

бих казал че е една от най красивите модификации в фиат форума и май и в БГ.евала за положения труд и средства от страна на стефан,определено си е заслужавало нервите
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

е кви са тия глупости тука бе вашия тунинг не може да ми стъпи и на пробката за маслото . Некви дето тати им купил колите на готово и си мислят че сами са постигнали нещо и се надуват. мойта кола е за пример и с к.с и с тунинга щото всичко съм си направил сам . Дебат и дришлъовците немогат да си проверят маслото , а тука ми се надуват с некви Punto GT-ta кво като е GT нали е сигурно 92 година и 100 пъти по голям строшеняк от мойтаКолега по-спокойно и внимателно с езика който ползваш, никой не те е обидил, че да обиждаш колегите от форума. Най-малкото не е твоя работа кой какво е направил и кой какво е платил. Ако имаш какво да покажеш ползвай темата, ако не довиждане.Модераторски екип Фиат Форум

Коментар

Успех брато :D освен че мойта кола и стотинка несам зел от баща ми ,на всичкото от горе ми е 60 коня не е гт за да се надувам :D а ти кво си направил сам си е твой проблем за маслото който има кинти си плаща да му го сменят няма за кво да си цапам рацете и на всичкото отгоре ми е само 98 почти олучи годината :D

Коментар

Turbo Raceing Begachka написа:
              е кви са тия глупости тука бе вашия тунинг не може да ми стъпи и на пробката за маслото . Некви дето тати им купил колите на готово и си мислят че сами са постигнали нещо и се надуват. мойта кола е за пример и с к.с и с тунинга щото всичко съм си направил сам . Дебат и дришлъовците немогат да си проверят маслото , а тука ми се надуват с некви Punto GT-ta кво като е GT нали е сигурно 92 година и 100 пъти по голям строшеняк от мойтаКолега по-спокойно и внимателно с езика който ползваш, никой не те е обидил, че да обиждаш колегите от форума. Най-малкото не е твоя работа кой какво е направил и кой какво е платил. Ако имаш какво да покажеш ползвай темата, ако не довиждане.Модераторски екип Фиат Форум
              само като му видиш ника "Turbo Raceing Begachka" ум да ти зайде що за рейсър става дума .... и що за катафалка влачи !
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

според мен даже няма и кола .. :Dиначе пунтака разбива ! но наиситна не те знам как ще я пазиш чиста
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Turbo Raceing Begachka написа:
                  Аз ако съм на модераторите още от първото мнение на тоя индивид следва тлъст БАН Той намери с кой да се зачекне... точно с човека който сам си прави колата и влага толкова труд и мерак...Сигурно "Turbo Raceing Begachka" е 12 годишен изключително грозен младеж на който баща му не му е взел сладолед и сега протестира масово в форумите :D

Коментар

Е не се връзвайте на подобни постове ,явно бегачката е толкова яка и бърза че не може да я снима та да видим защо толкова се надува.
                    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

uBoy написа:
                      но наиситна не те знам как ще я пазиш чиста
                      еми как? с престилка ще влиза в колата (някой беше го написал в един друг форум още когато ги сложи белите седалки)а за тоя с бегачката мисля че вече става излишно да го коментираме... да си кара със здраве триколката

Коментар

Малко промени по баса и малко хубави снимки :D
                        Прикачени файлове

Коментар

я изпраскай една по-хубава снимка на мониторчето
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ахахах идеята с диско-топката е страхотна, евалаобаче се чудя дали ще издържи вътре :D

Коментар

kim_ko написа:
                              ахахах идеята с диско-топката е страхотна, евалаобаче се чудя дали ще издържи вътре :D
                              поприцип издържа ама ако е захваната и отдоло :D

Коментар

Зависта погубва човека ,а некадърноста още повече ... ако въпросния колега РеИсЪР "Turbo Raceing BegachkaБута детска количка" казвам колега реисър щото и аз издувам моита въшка колкото може ... Та въпросния дето "Бута детска количка" ако беше чел темите в тунинг.бг и тук щеше да разбере доста неща и ,че Стефчо е хварлил доста пари ... и не става е таи и момчето снимкма по снимка всичко е описало.Ама не са как "аз да се изтъкна ми да са таковам на ... метеното" И следващия малпумник които се изкаже за някоа кола да разбере "Тунинга е Ъдърграунд, човек прави по колата си това което му харесва на него , то подчертава неговата същност и индивидоалност от цвят на колата лепенки , шарки , седалки и тн ... секи сам избира какво да е , а не щот еди кои си го имал" и Успех на останалите дано достигнем нещата които е направил Стефката разбирасе секи по свои вкус ...
                                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                                X