Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

6ma7ka7a написа:
    stefcho_sm написа:
    6ma7ka7a написа:
    Тъндър му е DVD-то.
    точно така ама по нататък ще монтирам и едно по марково цд за по качествен звук...а тва двд го взех колкото да има нещощвече таблото не е както беше до сега....ама за ся ше го запазя в тайна като е готова колата ще видите как е ама ми хареса как стана
    Колега смяташ след като да си купиш ново сиди да продаваш това дивиди че на мен ми трябва някое по ефтинко.
    не колега няма да го продавам,идеята ми е да съм с 2 плеара,1 за музиката да е по качествено а другия за да има двд за монитора :D

Коментар

BOXERIYI написа:
      колега стефчо ще ни посветиш ли техниката на това как си слял панела на таблото с двдто?много ми е любопитно а съм сигурен че и на другите ще им е интересно
      Еми как,първо видях подобно нещо в интернет ,имах монитор който висеше на тавана ама от баса много хлопеше и го свалих,отрязах му предницата залепих я за панела в страни от дърво направих ваблони да запълнят празнината ,залепих ги и отгоре кит и боя,по принцип по добре преди кита да се намаже с смола ама аз нямах и направо кит ама не мруднало до сега

Коментар

Тряя да знаете че stefcho е луд !
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

немога да качвам снимки такаче малко линкове...http://tuning.bg/forum/download/file...6233&mode=view

Коментар

Линковете не бачкат колега дай да видим хубавото пунто.
            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
              мене ми бачкат колега,нещо неми дава да качвам снимки ... трябва някой който ми има скайпа да пише да му ги пратя и да ги качи таблото е променено много

Коментар

И на мен си ми работят линковете.Все по-добре се получава това Пунто.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

колега с какво се занимаваш? стефчо?освен с пунтото :D като гледам то май ти поглъща цялото време

Коментар

BOXERIYI написа:
                    колега с какво се занимаваш? стефчо?освен с пунтото :D като гледам то май ти поглъща цялото време
                    e не колега аз ако имах достатъчно време до ся да е готово напълно просто имах 3 дни почивка и поработих по него.утре пак почивам и ще боядисам джантите за да станат по хубави Иначе се занимавам с изработка на мебели,бащами има дърводелски цех и си работя при него

Коментар

евала хубаво е да работиш и да развиваш семейния бизнес

Коментар

а и това хоби което имаш е доста трудоемко и финансово отслабващо :D

Коментар

http://tuning.bg/forum/download/file...6730&mode=view

Коментар

Много е як този титанов цвят на джантите .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

стефчо тжойто 75ца ли е или 90ка

Коментар

stefcho_sm написа:
                                6ma7ka7a написа:
                                мене ми бачкат колега,нещо неми дава да качвам снимки ... трябва някой който ми има скайпа да пише да му ги пратя и да ги качи таблото е променено много
                                Изглежда модераторите са ги оправили линковете сега ми работят.Много як цвят на джантите пунтото е бижу много е хубаво.Черното табло на мен ми харесва.
                                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
                                X