ПС : на m3xo и stefcho_sm колите също не са за испускане
Мерси лут ама ще ги съберем ли скоро на едно място или още я чакаш тази пуста книжка [/quote]Батка книгата я зех преди 1 месец Ще напраим нещо като са по стопли временцето
айде де Стефчо завърши ли го това пунто да го видим най накрая готово,лошото е че то никога не свършва нали :D все има какво да се прави
Ем не е завършено още надявам се до средата на април да е наплно готово .Купил съм 16" джанти,кожен салон,тапицирана ми е бас касата и багажното с кожа,монитора е вграден в таблото чакам бояджията да я вземе да я боядиса с един хубав ярко червен цвят и да я сглобявам и ще е готова само бояджията ме бави всичко останало го имам вече
евала батенце и ако ми кажеш че всичко е твой патент мога да ти стисна ръката с едно голчмо поздравление,ти си надминал дори и дизайнерите в автомобилните заводи.6то не подадеш една молба за такъв в фиат
точно така ама по нататък ще монтирам и едно по марково цд за по качествен звук...а тва двд го взех колкото да има нещощвече таблото не е както беше до сега....ама за ся ше го запазя в тайна като е готова колата ще видите как е ама ми хареса как стана
колега стефчо ще ни посветиш ли техниката на това как си слял панела на таблото с двдто?много ми е любопитно а съм сигурен че и на другите ще им е интересно
точно така ама по нататък ще монтирам и едно по марково цд за по качествен звук...а тва двд го взех колкото да има нещощвече таблото не е както беше до сега....ама за ся ше го запазя в тайна като е готова колата ще видите как е ама ми хареса как стана
Колега смяташ след като да си купиш ново сиди да продаваш това дивиди че на мен ми трябва някое по ефтинко.
Коментар