Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

m3xo написа:
    ПС : на m3xo и stefcho_sm колите също не са за испускане
    Мерси лут ама ще ги съберем ли скоро на едно място или още я чакаш тази пуста книжка [/quote]Батка книгата я зех преди 1 месец Ще напраим нещо като са по стопли временцето
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

брей пак ше си праите шоу а

Коментар

айде де Стефчо завърши ли го това пунто да го видим най накрая готово,лошото е че то никога не свършва нали :D все има какво да се прави

Коментар

BOXERIYI написа:
          айде де Стефчо завърши ли го това пунто да го видим най накрая готово,лошото е че то никога не свършва нали :D все има какво да се прави
          Ем не е завършено още надявам се до средата на април да е наплно готово .Купил съм 16" джанти,кожен салон,тапицирана ми е бас касата и багажното с кожа,монитора е вграден в таблото чакам бояджията да я вземе да я боядиса с един хубав ярко червен цвят и да я сглобявам и ще е готова само бояджията ме бави всичко останало го имам вече

Коментар

как си вградил монитора в таблото? дай снимки на това
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

бях свалил таблото да го пооправя малко и сигорно утре ше го монтирам и тогава ще си монтирам и монитора и ако не забравя може да снимам

Коментар

ок ще чакаме

Коментар

те така е
                  Прикачени файлове

Коментар

ее браво браво ! много яко !!! но в тоя случай духалките каде са ? и техните канали

Коментар

евала батенце и ако ми кажеш че всичко е твой патент мога да ти стисна ръката с едно голчмо поздравление,ти си надминал дори и дизайнерите в автомобилните заводи.6то не подадеш една молба за такъв в фиат

Коментар

"stefcho_sm" Каква марка ти е монитора..... и Alpine-а DVD ли е? Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Тъндър му е DVD-то.
                          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                            Тъндър му е DVD-то.
                            точно така ама по нататък ще монтирам и едно по марково цд за по качествен звук...а тва двд го взех колкото да има нещощвече таблото не е както беше до сега....ама за ся ше го запазя в тайна като е готова колата ще видите как е ама ми хареса как стана

Коментар

колега стефчо ще ни посветиш ли техниката на това как си слял панела на таблото с двдто?много ми е любопитно а съм сигурен че и на другите ще им е интересно

Коментар

stefcho_sm написа:
                                6ma7ka7a написа:
                                Тъндър му е DVD-то.
                                точно така ама по нататък ще монтирам и едно по марково цд за по качествен звук...а тва двд го взех колкото да има нещощвече таблото не е както беше до сега....ама за ся ше го запазя в тайна като е готова колата ще видите как е ама ми хареса как стана
                                Колега смяташ след като да си купиш ново сиди да продаваш това дивиди че на мен ми трябва някое по ефтинко.
                                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
                                X