Амчи как иначе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
BOXERIYI написа:относно въпроса ми конкретно се отправям кум стефчо защото неговото ГТ мн ми харесва.тея бръмбари са ми влезнали под кожата :P дай да споделим някоя идея
Коментар
-
Пичове мерси за съветите,аз също обмислям варианта да сваля номера на бронята и да запълня кухината мисля че 6те се получи мн добре.относно лепенките избрах малко по финансово спестяващия вариант да скрия едни драскотини които един нещастник с извинение ми направи пред блока,4е съм му бил спрял на уж неговото място.ее получи си заслуженото събирам някои лев и 6те ходя да го пръснат наново отзад и да махна лепенките. а стеф4о батенце поздравления успял си да го маскираш екстра,4естно помислих си 4е е ГТ.МН си падам по тея напомпани малки бандити,голяма слабост са ми.ама пусто няма 4-врати ГТ та а на мен точно такава ми трябва.дали мога да сложа двигател от ГТ на моито купе 4ул съм 4е коща е един и същ .вярно ли е?и ако става някои да помогне с идея каде да намеря такъв двигател МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Коментар
-
MaxSpeed написа:За синьото пунто,хубаво е като цяло,но според мен ако махнеш всички лепенки,фабричните надписи "fiat" и "punto" и му сложиш един ксенон ще стане много по-добре
Коментар
-
Дааа, много добро.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар