Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амчи как иначе
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

и таблото отпред имаше малко олюпена боя,ама както казвам имаше вече няма днес си поиграх и е почти готовом,ся ще сложа тия дни и новите педали и ще изпера пода да е като ново като монтирам седалките и корите

Коментар

В Сливен има един син ФИАТ Стило, доста направен. Някъде би трябвало да имам снимки (снимал съм го на пистата), но не ги откривам.Ако ги намеря, веднага ще ги споделя с вас.

Коментар

момчета интересно ми е откъде намирате такива финанси за да правите тунинг.аз дотук набих 2500 за мойто,горе долу е добро,поне на мен си ми харесва,,всичко аз съм си правил,както се казва домашен селски тунинг какво 6те кажете като се има в предвид че колицата бе6е абсолутен сток
          Прикачени файлове

Коментар

относно въпроса ми конкретно се отправям кум стефчо защото неговото ГТ мн ми харесва.тея бръмбари са ми влезнали под кожата :P дай да споделим някоя идея
            Прикачени файлове

Коментар

незнам тва дали се отнася за мене но ако да ,само да ти кажа че моето не е ГТ има много хляб да яде докато стане ГТ ИНаче ако мога с нещо да помогна няма проблем.Пп имам снимки на новия ми кожен салон ама немога да ги кача,някав лимит съм изчерпал или нещо такова :D

Коментар

BOXERIYI написа:
                относно въпроса ми конкретно се отправям кум стефчо защото неговото ГТ мн ми харесва.тея бръмбари са ми влезнали под кожата :P дай да споделим някоя идея
                колега пунтото ти е спупер но тая лепенка БГ и Ремус над ауспуха да вземеш да ги махнеш че много грози. иначе ЕВАЛА добре си го барнал !!!

Коментар

За синьото пунто,хубаво е като цяло,но според мен ако махнеш всички лепенки,фабричните надписи "fiat" и "punto" и му сложиш един ксенон ще стане много по-добре
                  Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Пичове мерси за съветите,аз също обмислям варианта да сваля номера на бронята и да запълня кухината мисля че 6те се получи мн добре.относно лепенките избрах малко по финансово спестяващия вариант да скрия едни драскотини които един нещастник с извинение ми направи пред блока,4е съм му бил спрял на уж неговото място.ее получи си заслуженото събирам някои лев и 6те ходя да го пръснат наново отзад и да махна лепенките. а стеф4о батенце поздравления успял си да го маскираш екстра,4естно помислих си 4е е ГТ.МН си падам по тея напомпани малки бандити,голяма слабост са ми.ама пусто няма 4-врати ГТ та а на мен точно такава ми трябва.дали мога да сложа двигател от ГТ на моито купе 4ул съм 4е коща е един и същ .вярно ли е?и ако става някои да помогне с идея каде да намеря такъв двигател МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

MaxSpeed написа:
                      За синьото пунто,хубаво е като цяло,но според мен ако махнеш всички лепенки,фабричните надписи "fiat" и "punto" и му сложиш един ксенон ще стане много по-добре
                      [color=darkred][/coloотносно твойто предложение не съм мн съгласен поради факта 4е работя като шофиор на камион и тея гадни ксенони така съм ги намразил .като пътувам нощно време и ми се облещи някои селио с ксенон и откачам.

Коментар

Колега и да не забраиш да махнеш"спортните чистачки " убава ти е количката

Коментар

Ето го на stefcho_sm новия салон и корите
                          Прикачени файлове

Коментар

наи накраиа и аз да се похвалиа.
                            Прикачени файлове
                            http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355531

Коментар

Суупер е

Коментар

Дааа, много добро.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X