За цвета първо... Рейсинг Россо се води и ъъъъ за пръв път виждам типо полу кабрио Иначе е найс! След боя, и добавяне на капачки на жантите + жабка ще е чук !
Това което аз търся го знам като Pigment Red 254, познато като "Ferrari Red" нейде по света.Просто един познат който се занимава с камиони, закупил ги от Италия, ги е поръчал всичките в този "ferrari red" цвят, и после си е поръчал огромно количество от тази боя, и когато има някой детайл ударен, израскан и т.н. отива и му го пръскат.. на добра цена ми идва, а попринцип си е скъпичка боя.Притеснява ме само това, че не знам как ще изглежда толкова червено типо.. просто не съм виждал!Онзи ден видях едно такова фиатче, личеше си че този цвят не е оригинален за него.. Попаднах и на разни снимки от колеги по разни форуми, и единствено на едно толкова хубаво червено попаднах, но май не е баш това цвета..Абе, стойкар е, ама е със новия фейс, 17-ки които са бели.. и да.. стойкар е.Определено май това ще е моя цвят, или нещо по-наситено (т. като тука снимките не са професионални и цветовете са само примерни)А интериора - няма да го има. Никакви жабки, никакви пластмаси... И седалките сигурно ще претърпят някаква промяна.. За полукабриото - и аз до сега не съм виждал, но един път сякаш ми се привидя точно такова .. :D
Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина. Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Хммм...полу кабриото може да е правено но няма зн. ....Ето една снимка и от мен ... макар и стара когато имах и ХР2-ката ...дърьа да кажа че типото иглежда даже по добре
Прикачени файлове
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
джантите от дясното бравооо ,маи не му ходят много . бартер за джанти от фиат купе 2.0 20в турбо :D
Доплащане ще има ли...? :D От теб или от мен? Тошка жив и здрав приятелю! Подхванах бронята...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар