Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

_power_ написа:
    За цвета първо... Рейсинг Россо се води и ъъъъ за пръв път виждам типо полу кабрио Иначе е найс! След боя, и добавяне на капачки на жантите + жабка ще е чук !
    Това което аз търся го знам като Pigment Red 254, познато като "Ferrari Red" нейде по света.Просто един познат който се занимава с камиони, закупил ги от Италия, ги е поръчал всичките в този "ferrari red" цвят, и после си е поръчал огромно количество от тази боя, и когато има някой детайл ударен, израскан и т.н. отива и му го пръскат.. на добра цена ми идва, а попринцип си е скъпичка боя.Притеснява ме само това, че не знам как ще изглежда толкова червено типо.. просто не съм виждал!Онзи ден видях едно такова фиатче, личеше си че този цвят не е оригинален за него.. Попаднах и на разни снимки от колеги по разни форуми, и единствено на едно толкова хубаво червено попаднах, но май не е баш това цвета..Абе, стойкар е, ама е със новия фейс, 17-ки които са бели.. и да.. стойкар е.Определено май това ще е моя цвят, или нещо по-наситено (т. като тука снимките не са професионални и цветовете са само примерни)А интериора - няма да го има. Никакви жабки, никакви пластмаси... И седалките сигурно ще претърпят някаква промяна.. За полукабриото - и аз до сега не съм виждал, но един път сякаш ми се привидя точно такова .. :D
    Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
    Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Хммм...полу кабриото може да е правено но няма зн. ....Ето една снимка и от мен ... макар и стара когато имах и ХР2-ката ...дърьа да кажа че типото иглежда даже по добре
      Прикачени файлове
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Ето я и моята красавица
        Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

джантите от дясното бравооо ,маи не му ходят много . бартер за джанти от фиат купе 2.0 20в турбо :D
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Джантите на дясното браво съм ги виждал на живо но не и монтирани.много си му отиват даже.Съби ,безаварийно да си ги търкаляш и скорошно въстановявяне

Коментар

Едно фото и от мен макар че е от пролетта.
                Прикачени файлове

Коментар

И една снимчица и отзад за съжаление след като си потроших задната броня ,но с новото ми крилце от Съби(racer_gt) като и предната броня е от него.
                  Прикачени файлове

Коментар

Много добре изглежда ,браво
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

d0b0 написа:
                      джантите от дясното бравооо ,маи не му ходят много . бартер за джанти от фиат купе 2.0 20в турбо :D
                      Доплащане ще има ли...? :D От теб или от мен? Тошка жив и здрав приятелю! Подхванах бронята...
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

ето го и моя фиатец пак благодарение на Съби които беше така добър да ми махне лаистните от бронята
                        Прикачени файлове

Коментар

Бравото

Това е моят фиат .. още ще го работя но за сега е така .. надявам се да ви хареса
                          Прикачени файлове

Коментар

bobybravo1 написа:
                            Новите джанти :D
                            Това браво постоянно го виждам до Lavazza паркирано :D
                            Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

Коментар

и новата визия на фаровете

Коментар

Re: Бравото

dakatakiller написа:
                                Това е моят фиат .. още ще го работя но за сега е така .. надявам се да ви хареса
                                На мен лично ми харесва.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X