Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GbGzTeaM написа:
    Да, и мен не ме кефят.Ще мисля нещо тея дни :D
    Трансперантно фолио и ще заспят
    punto HGT

Коментар

Ето малко и от моето.. В процес на обработка е
      Прикачени файлове
      chri$

Коментар

Малко стари кадри,да пораздвижим темата
        Прикачени файлове

Коментар

ехх спомени спомени сега повечето от колите не съществуват...
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз до скоро съществувах ето така,от скоро вече съм като на снимките под първата
            Прикачени файлове

Коментар

какво си направил с пунтото
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                какво си направил с пунтото
                Малко го смачках зимата,сега му връщам цялостно предишния блясък

Коментар

silversony написа:
                  ..
                  заднта цяла ли е? или е с добавка. и ако е добавка идея кои може на има готов калъп за нея или нещо от сорта.много добре се връзва с ГТ праговете и това ми харесва.
                  fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

PUNTO

Малко снимки
                    Прикачени файлове
                    jiksy

Коментар

Не е от най-тунингованите де.. :D

Коментар

Скоро не съм влизал, но понеже си възвърна малко от стария блясък, и се доближава до мечтата.. която не е кой знае какво - спойлера, сдоби се с прагове и хубава решетка, широката броня, абартовите джанти.. абе, харесва си ми , дано и на вас :Dето Ви едно Типо малко да разчупи настроенията Вярно, всичко е шарено, но тепърва ще се подготвя за боя.. още се колебаем как да бъдат нещата И малко интериор..
                        Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                        Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

kim_ko написа:
                          Не е най-тунингованата, не е тунингована всъщност... но хората й се радват "Луд на шарено се радва!"Bloody Mary {www.hoodride-bg.com}
                          Колега виждах те тебе в Н.Искър ама не видях да имаш стикери ,сложи 1 да се разпознаваме :D
                          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Pepi DesignsОткъде намери прагове и широка броня.Аз отдавна се ослушвам и нищо.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                              Тия прагове ги взех от един колега от форума, от пловдивския район..Той имаше едно червено типо 2/3 врати, и беше леко тунинговано (300++) нещо такова..Та нали колата замина за части , и специално праговете останаха при мен.Бронята я взех от продавалник за 33 лева с двата халогена, след като претърпях миналата зима птп, и известно карах с обикновена черна с тесна решетка..Има, изкачат брони.. Огледай се в продавалник, там има мегдан да изкочи нещо такова.Така и не споделихте мнение за колата , ама и още е рано - трее да се пръсне във ferrari red да видим дали ще му тичка..
                              Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                              Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Pepi Designs написа:
                                pecata написа:
                                Тия прагове ги взех от един колега от форума, от пловдивския район..Той имаше едно червено типо 2/3 врати, и беше леко тунинговано (300++) нещо такова..Та нали колата замина за части , и специално праговете останаха при мен.Бронята я взех от продавалник за 33 лева с двата халогена, след като претърпях миналата зима птп, и известно карах с обикновена черна с тесна решетка..Има, изкачат брони.. Огледай се в продавалник, там има мегдан да изкочи нещо такова.Така и не споделихте мнение за колата , ама и още е рано - трее да се пръсне във ferrari red да видим дали ще му тичка..
                                За цвета първо... Рейсинг Россо се води и ъъъъ за пръв път виждам типо полу кабрио Иначе е найс! След боя, и добавяне на капачки на жантите + жабка ще е чук !
                                Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                                GTV 2.0 (612 A)now
                                E60 530D now.. hate it big time :D
                                Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                                Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Working...
                                X