Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Моето Фиатче което м/у другото се продава
      Прикачени файлове
      fiat bravo td 100

Коментар

Всичкия тунинг се продава от колата без предната броня,тя е запазена за сега.
        Прикачени файлове

Коментар

След като изнамерих в нета това Испанско Браво с крило от Пежо 206, се заех да продалжа и моя малък проект.След като не намерих същата броня ,а имах от старата ми кола ето какво се получи.Благодарности на racer gt за някои материали и на други колеги за праговете и .........
          Прикачени файлове

Коментар

НЕзнам за тоя раздел ли съм, ма ето 2-3 снимки на какво заприлича фиатааа http://forum.globcom.net/album_pic.p...hp?pic_id=9002
            Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

GbGzTeaM написа:
              НЕзнам за тоя раздел ли съм, ма ето 2-3 снимки на какво заприлича фиатааа http://forum.globcom.net/album_pic.p...hp?pic_id=9002
              Браво не е станало лошо,трябва да я видя отблизо.Аз я гледах при Момчил както беше на шприц и почти се бях навил да правя и моя Фиат,само че черно и оранжево ама от 3 дена си имам Алфа 145 КуВе.Оффф:като видиш черна бръмчаща Алфа с разградски номер,аз съм :D
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Не е най-тунингованата, не е тунингована всъщност... но хората й се радват "Луд на шарено се радва!"Bloody Mary {www.hoodride-bg.com}

Коментар

Някой от тук да е с черната брава от Варна? днес се засякохме по пътищата и го обърнахме на гонка но ме кефи като цяло и се чудя кой ще си признае ( ако е регнат тук ест) Иначе евала за красавиците които сте публикували 100 страници с кеф изгледах

Коментар

kim_ko как си я правил/рисувал ?
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

kim_ko написа:
                      Не е най-тунингованата, не е тунингована всъщност... но хората й се радват "Луд на шарено се радва!"
                      Наскоро видях Марея-та във един форум за Rat Rod-и. Мисля, че така се наричаше това течение в тунинга в което колите умишлено се състаряват и се правят да изглеждат неугледни и занемарени
                      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Не е от най-добре тунингованите, но нека покажа една наченка..Налице са джанти, окачване.. спойлерче леко, широка броня. Остава всичко да се заглади
                        Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                        Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Стопове да добавя Купи си от колегата ВЕТ една решетка от седичи да се връзва с бронята
                          Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                          GTV 2.0 (612 A)now
                          E60 530D now.. hate it big time :D
                          Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                          Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

uBoy написа:
                            kim_ko как си я правил/рисувал ?
                            Бронята - черен мат. След това с бял перманентен маркер се рисуват някви уродии и накрая с цел защита на "произведението на изкуството" - лак (пак матиран).
                            FIRE 8V написа:
                            kim_ko написа:
                            Не е най-тунингованата, не е тунингована всъщност... но хората й се радват "Луд на шарено се радва!"
                            Наскоро видях Марея-та във един форум за Rat Rod-и. Мисля, че така се наричаше това течение в тунинга в което колите умишлено се състаряват и се правят да изглеждат неугледни и занемарени
                            Rat стайл се нарича Форумът е мой, но колата е далеч от Рат стила... все още :D

Коментар

..
                              Прикачени файлове

Коментар

Айде и аз да покажа мойто, стремя се да е максимално изчистено
                                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
                                X