Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Cinquecento Sporting

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Cinquecento Sporting

    Fiat Cinquecento Sporting пълен тунинг. Кожени седалки, бял километраж, Abarth престилки, Mille Miglia Spider 15ки джанти (едвам се побираха в кaлниците), надупчени и нарязуни дискове, споилер с вградена 3та спирачка (трудно се намират), нестандартна предна броня със споилери, сочно гърне, затъмнени прозорци, затъмнени стопове, спортен филтър и какво ли не друго..Момчетата от този сайт ми помогнаха докъто следвах да направим първата им кола ’проект’ с разбирането че ще им бъде рекламна кола. Какво ще кажете, добре се справиха? http://www.meanmachines.bizГрешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

    #2
    Ти в Англия ли си?Абе не ме въодушевява много-много. Бая претрупано. От всичко по много. Особено намръщените фарове и лентата на предния джам.
    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

    Коментар


      #3
      бе според мен веждите на фаровете са добре но долу бронята е бая претрупана може ми ако беше по неутрална да кажем черна щепе да бъде по добре
      Fiat Punto Sportnig 1.2 86 HP вече 86 +

      Коментар


        #4
        Колега никой не слушай колата е много хубава важното е на теб да ти харесва тука все има изказвания от типа ами малко бронята не добре ами тази лепенка имам чуството ,че понякога хората завиждат яко с тези изказвания но това все пак е мое мнение и нека никой от колегите да не се сърди аз така мисля.
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

        Коментар


          #5
          На мен лично много ме кефи ма има един дефект, а именно този десен волан.
          Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
          Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
          Fiat Punto II 1.2 8V 00'
          ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

          Коментар


            #6
            хехе мерси за коментарите и още повече за позитивните.Аз лично не мисля че е прекалено натруфена, бих дори казал дори стилно е стегната. Няма споилери мутанти. Свалял съм отново предните споилери и без тях ми повярвайте не е същото. Тези колички като са стандартни и спец. 0.9 (не Sporting) са доста скучни и направо грозни. С помощ на приятелите ми от http://www.meanmachines.biz мисля сме направили добра пластика.А спрямо дефекта хехе, да, но зависи къде бръмчиш с нея! Съгласен съм че има един дефект, но според мен той не че е с десен волан, а по скоро неизбежното - колата носи марката Fiat.. последствията от което са че отзад багажника винаги е пълен с инструменти (и тук таме резервни части). Уви, това ни е съдбата! :DИначе е малък звяр и адски забавна количка - на картинг съм всеки ден!! Върви добре, звучи добре, харчи много малко а пък нали изглежда като и тежи колкото летна кънка с тези предни дискове много добре кове.Чудя се дали да натъпча Пунто 1.2 двигател че го побира и е съвместим.. Отзад не се вижда но има 2 6х9 елипса в кората, Sony Xplod - нали са червени и си пасват много добре с черно / червения интериор - червеното прозира през черната мрежа на говорителите естествено, не са открити. Усилватела и той е червен.. всичко със замисъл е подбрано!
            Прикачени файлове

            Коментар


              #7
              В първата снимка от лявата страна на централното табло едвам се забелязва разклонител за запалки, вързан към черно копченце за включване и изключване. Зарядни, MP3ки какво ли не да си е включено отделно че не ми харесва от централната запалка да стърчат жици навсякъде и да гледам отворен пепелник.

              Коментар


                #8
                snowbord написа:
                ... има един дефект, но според мен той не че е с десен волан, а по скоро неизбежното - колата носи марката Fiat.. последствията от което са че отзад багажника винаги е пълен с инструменти (и тук таме резервни части). Уви, това ни е съдбата! :D
                Само не разабрах какво и е на марката Fiat ?
                FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

                Коментар


                  #9
                  Здравейте!Скъпата кара такава, но черна,последния месец на производство с всички екстри без кожа(вкл.ербеци)!Много е точна!Смятам , че липсата на емблеми съсипва духа на колата! Голям кеф е като сдухаш някого на светофара да се успокои, че става въпрос за "Спортинг" Нямам снимки иначе бих ги приложил!Твоята отпред е много натруфена, а това не е характерно за италианският спортинг стайл!

                  Коментар

                  Working...
                  X