Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг капаци за стоповете на Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тунинг капаци за стоповете на Фиат Браво

Колеги , моляви помогнете ми да си намеря ето от тези капаци за стоповете!Много ще съм ви благодарен.
    Прикачени файлове

приятелю, това изглежада покъртително, просто не си го причинявай...ако толкова държиш провери във всички налични магазини за тунинг в бг, Сиджи, Жожи, Лион, Девил и прочие, направо за твое улеснение, питай в тунинг форума но пак ти казвам това прави стопа да излиза навън от колата, не изглежда добре, лично мнение, разбира се
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

И аз съм на същото мнение като колегата....само ще загрозиш колата с тях....Та то целия чар на тази секси задница е във стоповоте. Защо ти е да ги криеш?
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Незнам бе майна , мен ама супер много ме кефят.То има и предни за фаровете , ама отпред не стой добре.

Коментар

Very bad

Коментар

OK разбрах , че не Ви харесва идеята ми, аз питам къде мога аз да си намеря, защото мен ме кефят и съм виждал такива Бравота, ама и двете които съм виждал им стояха много добре.Затова моля без спам!Просто питам от къде мога да си намеря...!Благодаря предварително!

Коментар

Working...
            X