Колеги изкажете мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз с мойто фиатче почти готово...
Collapse
X
-
Много е добре.И както са те посъветвали пусни снимки в завършен вид, е може и докато го правите още снимки"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
много добре изглежда, ако приемаш забележки мисля че на последната снимка се вижда как капака ти не позволява на бронята да се надигне още малко нагоре и под фаровете ти остава една дразнеща празнина, стои някакси не на място така бронята. незнам как мислиш да го запълниш там според мен е добре да отнемете малко от капака успех с проекта
Коментар
-
Значи цвета ще е като на фаровете.Надявам се до седмица да мога да пусна снимки в завършен вид.А за линията между фаровете и бронята няма ги вече.Просто като направих близката снимка не бях сложил стъклата на фаровете и имаше дупка отдолу.Фаровете пасват идеално на капака не закача в тях.Малко е намръщен свален е с около 3 см надолу капака.
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Я тук нещата почнали да заГолфстватEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар