Колеги да споделя и моя опит... Сложих първо на задните стъкла ... 30лв с гадното фолио ... след това сложих на задното стъкло от готиното фолио но не знам каква марка е и май и не ме интересуваше .... та задното 80лв без да се реже .... разликата е огромна ... менташките вече една година и за целите на черти ... надраскани ... а не са докосвани освен да се чистят ... и сега сложих и на предните ... 80лв пак с оригиналното ... до сега 190лв.... сега ще сменям и задните с готино фолио и там 60лв ... значи цялата кола излиза 220лв... предполагам ако се направи наведнъж ще е 200 ..... но е супер и изглежда много по различно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затъмняване на стъкла. Къде,как и колко струва?
Collapse
X
-
Колега "didich" и на задното също е забранено.Иначе цената щом искаш само на задното и задните странични ще ти дойдат около 160-180лв(с хубавото фолио)...и наистина както каза колегата "kazan" а и от личен опит знам че по-добре е да си сложиш от скъпото фолио...мисля че Американско го водя по сервизите
Коментар
-
Бе аз това Пунто що не съм го засичал из Варната ??!?!? Колкото до фолиото ... отивам в сервиза и им казвам от ГОТИНОТО .. хич не знам американско ли е френско ли е ... само че от ментето за 5 лева 3 метра и това .. разликата е огромна и се вижда отвътре и отвън !!! А колкото до това кое е забраннето и кое позволено ... прегледайте законите и не само този за движение по пътищата !!!
Коментар
-
Искам да ви кажа, че не е забранено да си затъмнеи прозорци на колата. Забраната е само за предния и двата странични(предни). За задният е разрешено, ако имаш две странични огледала. Пише го в правилника. А и аз съм платил за моите 50 лв. затъмнявани са с Американското фолио. Разликата между Американското и това, което го продават в магазините за авточасти е там, че при американското дори и вечер се вижда идеално от вътре - на вън, а от вън - вътре е ЪПСУРТЖивотът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
vankatasexy написа:Искам да ви кажа, че не е забранено да си затъмнеи прозорци на колата. Забраната е само за предния и двата странични(предни). За задният е разрешено, ако имаш две странични огледала. Пише го в правилника. А и аз съм платил за моите 50 лв. затъмнявани са с Американското фолио. Разликата между Американското и това, което го продават в магазините за авточасти е там, че при американското дори и вечер се вижда идеално от вътре - на вън, а от вън - вътре е ЪПСУРТФиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар