Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стъкла. Къде,как и колко струва?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Затъмняване на стъкла. Къде,как и колко струва?

Мисля да затъмнявам джамците на пунтака по точно задното и страничните отзад та, ако някой може да даде някаква информация къде извършват такива операции из Софето и евентуално колко струва и ако има още някакви подробности и тънкости, които са ми неизвестни ще съм му много признателен. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
    Пунто 1.2 75 94г климатик SX

Бул. Габрово - най-добрите, но работят само с тяхно фолио (3М в повечето случаи) - тел.: 0888/567-696 - Цецо, няма да съжаляваш
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
      Бул. Габрово - най-добрите, но работят само с тяхно фолио (3М в повечето случаи) - тел.: 0888/567-696 - Цецо, няма да съжаляваш
      А някаква информативна цена, че и аз съм замислил да затъмнявам задния и страничните джамове на бравото?
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

На мойто пунто с 3М дойде към 170 лв., сложих началото на лятото - всичко е перфектно без оплаквания :D
        punto HGT

Коментар

Geraka написа:
          Grisha написа:
          А някаква информативна цена, че и аз съм замислил да затъмнявам задния и страничните джамове на бравото?
          За задния е забранено, ако не знаеш да ти кажа. Може да имаш проблеми с зелените човечета.
          N.Y. State of Mind

Коментар

хах според мен бая пари взимат 3м фолио струва 15 лв. макс. събираш се с 2-3 приятеля и ги правиш така направих аз и да ти кажа стана перфектно, но е бая играчка
            Fiat Punto Sportnig 1.2 86 HP вече 86 +

Коментар

didich написа:
              На мойто пунто с 3М дойде към 170 лв., сложих началото на лятото - всичко е перфектно без оплаквания :D
              следващия път ела в Габрово щи го сложим за без пари мноо си са оръсил за туй фолио бря
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Tuz4eto написа:
                хах според мен бая пари взимат 3м фолио струва 15 лв. макс. събираш се с 2-3 приятеля и ги правиш така направих аз и да ти кажа стана перфектно, но е бая играчка
                зависи на какво слагаш. и аз на бравата на страничните го сложих с приятели пред блока без грешка но на задния е невъзможно ако нямаш нужните джаджи. виж на голф двойка прозорците са прави като тия вкъщи и там и бебе може да залепи фолио
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Задният прозорец се слага на части,свързани по реотаните.Във youtube има гайд как се прави и за странични и за задни без духалки,пистолети и загрявки.

Коментар

sachma написа:
                    Geraka написа:
                    Grisha написа:
                    За задния е забранено, ако не знаеш да ти кажа. Може да имаш проблеми с зелените човечета.
                    Няма такова нещо, разрешено е, просто в момента не мога да намеря цитата от закона
                    punto HGT

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                      Задният прозорец се слага на части,свързани по реотаните.Във youtube има гайд как се прави и за странични и за задни без духалки,пистолети и загрявки.
                      Я пусни ако можеш малко клипчета как лепят на задния джам, че само той ми дава ядове. На колко части се лепи? Аз го залепих на 2 части и пак ми излезнаха малко гънки горе.
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

sachma написа:
                        Geraka написа:
                        Grisha написа:
                        И къде го пише?
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Tuz4eto написа:
                          Къде е това 3М фолио за 15лв

Коментар

westdogg написа:
                            Dedra 2.0 написа:
                            Я пусни ако можеш малко клипчета как лепят на задния джам, че само той ми дава ядове. На колко части се лепи? Аз го залепих на 2 части и пак ми излезнаха малко гънки горе.
                            http://www.youtube.com/watch?v=vuNU6N8staY&feature=relatedАко ти е още по криво стъклото принципът е същят но с 3 парчета примерно.Точния линк не можах да го намеря,там затъмняваха с 4-5 парчетамисля че през 3 лентички на нагревателите.

Коментар

Grisha написа:
                              Tuz4eto написа:
                              Къде е това 3М фолио за 15лв
                              До колкото съм запознат по скоро е към 80-90лв
                              punto HGT

Коментар

Working...
                              X