Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чип за Фиат Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чип за Фиат Брава

Колеги, интересува ме Брава 1.9ТД 100 може ли да се чипоса? Бях чел, че този мотор не подлежи на чипосване, но попаднах на http://www.hptunings.com/fiat/brava/brava-182.htm Мерси
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Колега, щом тези твърдят че TD100 може да се чипне, не ходи при тях.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Re: Чип за Фиат Брава

injekciona написа:
      Колеги, интересува ме Брава 1.9ТД 100 може ли да се чипоса? Бях чел, че този мотор не подлежи на чипосване, но попаднах на http://www.hptunings.com/fiat/brava/brava-182.htm Мерси
      само кадето липсва цена колко трябва да излезе такъв чип?
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Е как ще има цена, като такъв чип няма. Коментирано е доста пъти във форума. Това е все едно на москвича с карбуратор да си сложа чип. На TD100 със софтуер няма да стане. Иначе цените за колите около 10 години са около 200-300 лв. като много зависи кой ти я чипва или ремапва.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Виж ,ако беше JTD можеше да се сложи,колега има и хубави чипове по 600 лева и нагоре Имаше един български сайт,в него пишеше колко коня ,ще ти качи ,разхода и въртящия момент

Коментар

Ето го сайта с ЧИПА

Коментар

sUkI написа:
              Виж ,ако беше JTD можеше да се сложи,колега има и хубави чипове по 600 лева и нагоре Имаше един български сайт,в него пишеше колко коня ,ще ти качи ,разхода и въртящия момент
              Ако е този сайт за който си мисля и там си ги праскат конете едно към как дойде
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Ясно.. и аз така бях разбрал,че не става ама да попитам все пак
                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                Jet Black E46 M3

Коментар

Може да се повлияе софтуерно на ТД 100 само че на съм сигурен да ли наистина ще успее да качи цели 25 к.с.Не забравяйте че ЕКУ-то управлява авансаторния клапан.С подходящи настройки ще има положителен ефект.Аз пък знам на тази помпа устройството и ви казвам че има как да и се повлияе и без да се пипа електрониката.Още нещо за тези които веднага се хващат да си човъркат колите,въпросното место за пипане е вътре в самата помпа,така че не си въртете напразно болтовете по ГНП от там ефект няма да има,а и за това си има стендове.Поздрави на всички!!!

Коментар

Working...
                  X