колеги някой знае ли от къде мога да намеря заден спойлер за типото,и евентуално колко пари е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
заден спойлер
Collapse
X
-
Тея от Лион са много зле. Карах ги да ми направят капачки за джантите на БМВ-то като им давах по 20 кинта на капачка, казаха че не могат, после им казах даите ще модифицираме тези, пак нямало да стане, е накрая сам си направих капачките. Пиша този пост защото когато тръгнах да търся кой да ми прави капачките при колегите от БМВ имаше 1-2-ма оплакали се от Лион Тунинг (ако може да се нарече тунинг), като на единия и оригиналните капачки не ставаха за нищо, но аз подходих с низхождение (е по-добре че лионите не ми скапаха и моите капачки). Та колега аз лично не бих им се доверил...А ти понеже си от София там имате много... що не си го обиколил вече
Коментар
-
Абсолютно на същото мнение съм за "Лион". Ама спойлера за Типо го има на калъп,няма да се преправя, китосва и т.н. Затова може да си позволи според мен. Лично аз никога няма да си оставя колата там. В София- Сиджи го има тоя спойлер,ама съм чувал и за него гадни работи. Аз лично от БГ няма да си дам парите за спойлери.
Коментар
-
Speedfire написа:Другото решение е от някоя автоморгаTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re: заден спойлер
Selqatin написа:bobi_m написа:Selqatin написа:Speedfire написа:колеги някой знае ли от къде мога да намеря заден спойлер за типото,и евентуално колко пари е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар