Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за турбина "Гарет"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за турбина "Гарет"

Колеги днеска ми предлагат турбина модел "Гарет".Цената е 600 лева споделете струва ли си тази турбина няма ли да е менте или вече да е сдухала багажа.Казват ми други познати,че тази марка турбини са добри но все пак искам вашето мнение.

значи човек гарет има около 60 вида търбини , значи марката е гаррет а модела ти маи незнаеш кой е иначе гледай луфта и дали не е нацепена топлата част други не мога да ти кажа
    Power Under Pressure

Коментар

Дай да ти продам за 300 лв. Гарет и да си свиркаш, даже бонус колектори и клапан :D

Коментар

за каква кола става колега турбината и кулера

Коментар

Няма проблеми 300 лева не е висока цена но стига да е читава.А на колко бара работи?

Коментар

Нищо не знам за турбинката. Като карах Б4 1,9 ТДИ и ми попаднаха турбото, помпа и умна дюза наведнъж и ги отнесох веднага ама уви нищо не се счупи и сега така си стоят в мазата. Предполагам, че няма да е първа хубост тая турбина не е нова.

Коментар

Ами уви щом е стара турбинката няма да я взема сори колега.

Коментар

Нямаш грижи, аз само предлагам. Така и така бере ръжди в мъзата, поне някой да й се зарадва :D

Коментар

Re: Съвет за турбина "Гарет"

Tzarevo написа:
                  Колеги днеска ми предлагат турбина модел "Гарет".Цената е 600 лева споделете струва ли си тази турбина няма ли да е менте или вече да е сдухала багажа.Казват ми други познати,че тази марка турбини са добри но все пак искам вашето мнение.
                  За какво ти е тази турбина?
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                  X