Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да помогне?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да помогне?

Здравейте колеги... ходих на едни гонки и имаше 2-3 коли който при превключване на предавките "съскаха" викат че се прави нещо на скоростната кутия... ако някой може да помогне да казва .. при превключване на каквато и да е скорост на зад напред вика "ццццццццццццсссссссттттттттт" мно яко

хах колега тва не е скоростна кутия и ако не се лъжа мисля че искаш да кажеш за турбо че съска така
    Fiat Punto Sportnig 1.2 86 HP вече 86 +

Коментар

Самата турбина ако ти изсъска така скоро едва ли ще я чуеш пак !Този звук е от разтоварващият клапан ( Blow Off-а ) на турбината !
      Никога не е късно да откриеш себе си!
      Lancia Lybra 1.8cm3 131hp V.V.T. 2002г. Бивша
      Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic 2002

Коментар

да момчета... знам... че е турбото .. аз говорих с 1 и каза че на всяка предавка прави така че е прикрепено нещо към скоростната кутия... на всяка предавка го прави... ся 1 познат и той разпитва да си слага на астрата и се опитвам да му помогна нещото се слага при скоростната кутия да ... прави така... нз кфо ее ще почета малко в интернет да видя дали ще намеря нещо ако намеря ще ви драсна (този звук става и без турбо)

Коментар

После що се смеят на форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
          ...

Коментар

PREDATORA написа:
            да момчета... знам... че е турбото .. аз говорих с 1 и каза че на всяка предавка прави така че е прикрепено нещо към скоростната кутия... на всяка предавка го прави... ся 1 познат и той разпитва да си слага на астрата и се опитвам да му помогна нещото се слага при скоростната кутия да ... прави така... нз кфо ее ще почета малко в интернет да видя дали ще намеря нещо ако намеря ще ви драсна (този звук става и без турбо)
            абе каква скоростна кутия бе хахахахахха. то и вертикалното излитане се постига с преправяне на скоростната кутияя да така е, ама вий не знаете хахахаххахахахаах. каде е тръгнал твоя приател с астрата да се мери с турбо кола? кажи му да отиде да си купи една такава кола и ще съска като Чавдар като отваря вратите.ей добре, че има такива хора във форума че да се посмеем малко!

Коментар

Spiro написа:
              После що се смеят на форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
              Не може всеки да е компетентен , по всички върпоси?За това са форумите.

Коментар

Колега,като четеш малко в интернет,прочети за въпросния "Blow Off" клапан и мисля,че всичко ще ти се изясни.

Коментар

Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

е нищо де никой не се е родил научен
                    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Аз пък чух, че се продават накрайници за аспуха, чрез който може да се възпроизведе въпростното съскане... Не гарантирам за вярна информация!!!
                      RIP Притежателка на горда Panda RIP
                      Bravo 1.2 16V

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        PREDATORA написа:
                        абе каква скоростна кутия бе хахахахахха. то и вертикалното излитане се постига с преправяне на скоростната кутияя да така е, ама вий не знаете хахахаххахахахаах. каде е тръгнал твоя приател с астрата да се мери с турбо кола? кажи му да отиде да си купи една такава кола и ще съска като Чавдар като отваря вратите.ей добре, че има такива хора във форума че да се посмеем малко!
                        Чавдар вика..хахахахахаха Митак ще ме скъсаш ве

Коментар

ju написа:
                          Аз пък чух, че се продават накрайници за аспуха, чрез който може да се възпроизведе въпростното съскане... Не гарантирам за вярна информация!!!
                          Потвърждавам за слуха,но на живо несъм го виждал
                          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Тези фъшкалки гледам са доста разпространени чак във youtube има доста клипчета и звукът не е лош.За бг не знам има ли ги ама мисля че ставаше и с няква пластинка в ауспуха Ама ако ще слагаш такова по-добре сложи една пластмасова карта с щипка да удря по лъчите на джантата :D

Коментар

http://www.vbox7.com/play:405cc3c8Втората гонка на клипчето - 155-цата е с такъв накрайник. Ссссссссс.... :D
                              AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                              AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                              FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Working...
                              X