Здравейте колеги... ходих на едни гонки и имаше 2-3 коли който при превключване на предавките "съскаха" викат че се прави нещо на скоростната кутия... ако някой може да помогне да казва .. при превключване на каквато и да е скорост на зад напред вика "ццццццццццццсссссссттттттттт" мно яко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да помогне?
Collapse
X
-
да момчета... знам... че е турбото .. аз говорих с 1 и каза че на всяка предавка прави така че е прикрепено нещо към скоростната кутия... на всяка предавка го прави... ся 1 познат и той разпитва да си слага на астрата и се опитвам да му помогна нещото се слага при скоростната кутия да ... прави така... нз кфо ее ще почета малко в интернет да видя дали ще намеря нещо ако намеря ще ви драсна (този звук става и без турбо)
Коментар
-
PREDATORA написа:да момчета... знам... че е турбото .. аз говорих с 1 и каза че на всяка предавка прави така че е прикрепено нещо към скоростната кутия... на всяка предавка го прави... ся 1 познат и той разпитва да си слага на астрата и се опитвам да му помогна нещото се слага при скоростната кутия да ... прави така... нз кфо ее ще почета малко в интернет да видя дали ще намеря нещо ако намеря ще ви драсна (този звук става и без турбо)
Коментар
-
JacK`DanielS написа:PREDATORA написа:да момчета... знам... че е турбото .. аз говорих с 1 и каза че на всяка предавка прави така че е прикрепено нещо към скоростната кутия... на всяка предавка го прави... ся 1 познат и той разпитва да си слага на астрата и се опитвам да му помогна нещото се слага при скоростната кутия да ... прави така... нз кфо ее ще почета малко в интернет да видя дали ще намеря нещо ако намеря ще ви драсна (този звук става и без турбо)
Коментар
-
http://www.vbox7.com/play:405cc3c8Втората гонка на клипчето - 155-цата е с такъв накрайник. Ссссссссс.... :DAR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар