Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за чип на фиат купе 2000 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за чип на фиат купе 2000 16V

някой знае ли колко струва долу-горе да си чипосаш колата фиат купе 2000 16V

Около 300 лв.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

яяяя чакай малко Давам 300 лв. и ставам по-мощен, така, ли?Някой знае ли от къде се купува и как се монира и как действа?
      Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
      MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
      Engine Stamp: 176B9.000
      Version Code: 176BV
      Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Да, по-мощен. Въпроса е с колко и дали си струва. За мен на моята кола си струва и то определено си струва. За атмосферките нямам представа. Цената, която казах е приблизителна, поне по мой наблюдения толкова взимат повечето хора, които се занимават с този тип тунинг. Вижте във форума на алфа, там има доста хора със сменен софт. Хората, които ми сменяха на мен софта са KGB (Петко) и Киро и съм определено доволен от тяхhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...=20354Също така Бобо от техния форум се занимава с тези неща, но по една или друга причина, предпочитам KGB и Киро. Звъннете на всички, които откриете и вижте какво ще ви кажат.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
          KGB (Петко) и Киро и съм определено доволен от тях

Коментар

мерси колега дано се намери някои с купе да е слагал да каже стрували си и дали е доволен

Коментар

При Петко и Киро, ако не ти хареса можеш да им кажеш да ти върнат оригиналния софтуер и няма да плащаш. Плащаш само ако ти хареса. Между другото ми се върти нещо в главата, че трябва да караш с по-високо октанов бензин, примерно 100 октана, но не съм много сигурен. Те ще ти кажат. Успех
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

преди време /не помня в кой форум/, някой беше написал тема в която показваше как си е разглобил чипа който са му продали. Беше в прилична пластмасова кутийка. Човека я отвори, а отвътре някаква пяна. Като махна и пяната се оказа че целия Чип който си беше купил за незнам колко пари представлява едно резисторче с две жички на обща стойност от около 30 ст.

Коментар

Diehard написа:
                  преди време /не помня в кой форум/, някой беше написал тема в която показваше как си е разглобил чипа който са му продали. Беше в прилична пластмасова кутийка. Човека я отвори, а отвътре някаква пяна. Като махна и пяната се оказа че целия Чип който си беше купил за незнам колко пари представлява едно резисторче с две жички на обща стойност от около 30 ст.
                  Дрън-дрън,тва е от сайт в чужбина стига сте си съчинявали...

Коментар

не си го съчинявам. Просто споделям нещо което съм видял в интернет. Колко е истина и колко е лъжа не знам.

Коментар

Колега това не е чип, а така наречените powerbox. Това няма нищо общо с ремап или смяна на чипа със софтуера на колата.
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

колега,питаи твоите авери колко пари ште ми вземат. щот съм от Русе.зада мога да си направя моите сметки

Коментар

Re: Въпрос за чип на фиат купе 2000 16V

за сега клоня към комсис тунихг варна няколко приятели от русе там са слагали и са много доволни

Коментар

Re: Въпрос за чип на фиат купе 2000 16V

milko il4ev написа:
                            за сега клоня към комсис тунихг варна няколко приятели от русе там са слагали и са много доволни
                            Аз съм чувал , че във Варна имат добри специалисти , но трябва да попаднеш на точните хора за да не плачеш после ! Инъче може да се обадиш на Петко и да го питаш няма ли път към Русе (често пътуват) . Успех колега :D Инъче вдига мощността с около 7-11% , докато при дизелите или турбо бензин - 30%
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Diehard написа:
                              http://cement1000.hit.bg/
                              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Working...
                              X