Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Място за поставяне на спортния филтър ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bravosx написа:
    С тоя мръсен въздух които стана навсякъде, изобщо не е за спортен филтър.Директно ти се набиват пацулите в двигателя?Само скъпите и хубави филтри може да го предпазят но до някаква степен.
    Колега от личен опит ли говориш. Аз лично, поне засега твърдя че K&N чисти много по-добре от обикновен филтър.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

ето тук стои моя филтър. тази снимка е когато го сложих и реших да снимам. е малко е мръсен двигателя ама недейте да обръщате внимание, вече нее сега съм махнал резонатора и звука стана нечовешки голям глас вади

Коментар

Колега,правиш грешка в момента филтъра смуче ужасно топъл въздух от двигателя...и там долу колекторите ли са ,ч немога да разбера?Виж на самата ламаринка не пише ли HOT?

Коментар

Колегата sUkI е много прав.От една страна смуче топъл въздух от изпускателните колектори и от друга от радиатора.По-добре го сложи отстрани до акумулатора.
          COUPE 1.8 16V
          Volvo XC90 T6

Коментар

проблема е колеги че няма място каде да го сложа. такава тъпканица е че нее за вярване . мисля да го забота под стойката на акомулатора там има място доста ама несъм мерил дали ще влезе със сигурност. то попринцип филтара нее точно зад радиатора ами над него и има дупка над радиатора и оттам влиза свеж въздух (е не чак толкова) ще го мисля каде да го забода на друго място но става много дълга трабата. също така съм мислел да го сложа директно на дроселовата клапа малко зор ще го натикам но ще се помъча. мисля си че там ще е най добре. как мислите вие?

Коментар

то за як рев трябва и двигател
              fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

да ви кажа сложих го долу както го бях нарисувал и горе како е показал колегата jack и да ви кажа горе сякаш по добре
                Fiat Punto Sportnig 1.2 86 HP вече 86 +

Коментар

Working...
                X