Искам да ви попитам дали ше има проблем, ако сложа спортния филтър на това място и ако има какъв ще е мисла да му сложа около него една туба за да го предпазва от мръстоии както го е направил ici друг някакъж проблем да споделите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Място за поставяне на спортния филтър ?
Collapse
X
-
sUkI
Колега,ще направиш голяма грешка ,филтъра трябва да взима студен въздух от пред не от двигателя,топъл...няма да върви колата така...
Коментар
-
Съгласен съм със Suki,че автомобила трябва да смуче студен въздух иначе се получава обратен ефект.Най-добре да използва реплийсмънт за да не засмукава изобщо топлина.А за водата не се тревожи колега трябва водата да е в голямо количество като например някоя дълбока локва с вода иначе няма проблеми.Аз съм с реплийсмънт и нямам проблеми никакви.Конуса се и цапа по бързо и пропуска особенно ако не е намазан добре повече прах и става лошо за двигателя.Успех.
Коментар
-
sUkI
И не слагайте тъпите ПВЦ тръби а от хубавите алуминиеви ако не се лъжа , по-скъпи са ,но са по-добри!
Коментар
-
anko написа:Това не е много точно по тази тема, но ще попитам: Вярно ли е, че със спортен въздушен филтър има вероятност да се развали дебитомера и ако е така какви може да са последствията.
Коментар
-
sUkI
Реклама
Collapse
Коментар