Мисля че се водят Linea Sportivo, ето снимки:Интересува ме откъде мога да закупя такива, особено джантите. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прагове и джанти за Fiat Stilo
Collapse
X
-
Dedra 2.0 написа:По форумите често се мяркат този модел.Даже и наскоро.
Коментар
-
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_12146_0.html ето ти линк към едни от тях,просто ориентировъчно за цената.Ако в Пергела те накажат с някоя цена :D Следи Продава.
Коментар
-
Аз като си зимах джантите в Margel-а преди околовръстното ги имаше тези , но имаше само 15" и не ги взех и поради тазипричина си взех други 16" ...А цената беше 260лв на джанта , ако не се лъжа ... само не се сещамдали беше за петолъчките или за тези с раздвоената спицаFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Dawn написа:Мерси за офертата колега, но тоя месец едва ли ще купувам каквото и да било, просто други работи излезнаха сега. Само информативно питам, иначе ако гумите наистина са в добро състояние офертата е много добра.
Коментар
-
vda написа:аз съм с такива джанти и сега се чудя от къде ще взема кинти за зимни гумиедин приател ми каза,че гумите за тези джанти са над 300лв.не разбирам много,но предните са по големи от задните,някои ако може да ми обясни?а къде е този магазин на околовръстното?
Коментар
-
mnpenchev
hf hpe написа:за 1000 лева мога да ти продам моитеза мен са най-хубавите оригинални джанти които са слагани на стилоджантите са 17-ки 4х98
Коментар
-
vda написа:аз съм с такива джанти и сега се чудя от къде ще взема кинти за зимни гумиедин приател ми каза,че гумите за тези джанти са над 300лв.не разбирам много,но предните са по големи от задните,някои ако може да ми обясни?а къде е този магазин на околовръстното?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар