Искам да ви попитам дали ще стане ако ги боядисам с черен спрей и дали ще стане хубаво според вас Защото сега не ми се дават пари за джанти а тия ме изнервят та според вас с черно или с някакъв друг спрей да ги ръсна и спрея става ли или ще се обели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на джанти ?
Collapse
X
-
coolboby написа:С черния цвят, ще изглеждат още по-малкиAR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
колега с по големи джанти тая кола я загробваш! сложиш ли и над 14 цола и умира! пробвал съм 15-ки да сложа ама на омаше фаца ама ич не варви. заради това си сложих пак 14 и направо насичам според мен е добре да са черни двантите на черна кола черни жанти и ходят според мен. даже съм замислил да боядисам и мойте жанти черни. ще съм като черно петно през ноща няма да ме виждат много много
Коментар
-
Ние колегата май го отказахме от идеята да боядисва джантите.Ем няма да е ич без пари,ем ефекта съмнителен.Аз викам постискай малко,вземи си нови джанти,даже могат и употребявани да се намерят читави и по-тънко да минеш,с едно пастирани могат като нови да изглеждат.Пък то ако се замислиш джантите са за гъзария,гумите примерно са къде по-важни.Айде пък ако си много на зор,набелязал съм тука един тото пункт ма не мисля да пускам фиш :D ше направиме партияТака де на мен ми трябват амортисьори...
Коментар
-
Re: Боядисване на джанти ?
Tuz4eto написа:Искам да ви попитам дали ще стане ако ги боядисам с черен спрей и дали ще стане хубаво според вас Защото сега не ми се дават пари за джанти а тия ме изнервят та според вас с черно или с някакъв друг спрей да ги ръсна и спрея става ли или ще се обелиYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар