Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на джанти ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боядисване на джанти ?

Искам да ви попитам дали ще стане ако ги боядисам с черен спрей и дали ще стане хубаво според вас Защото сега не ми се дават пари за джанти а тия ме изнервят та според вас с черно или с някакъв друг спрей да ги ръсна и спрея става ли или ще се обели
    Прикачени файлове
    Fiat Punto Sportnig 1.2 86 HP вече 86 +

С черния цвят, ще изглеждат още по-малки

Коментар

но ще скрие поне малко грозотата им според мен де някой ако разбира от фотошоп ако може да експериментира с 2-3 цвята да видя как ще стоят.един приятел ми направи с други джанти и стои перфектно, но не може да направи цвят
      Прикачени файлове

Коментар

Фотошопа не го владея,ама си мисля че с най-обикновен спрей няма да стане,ше се олющят.Ако мислиш да караш с тях през зимата още по-малък му е шанса да изкара.На бояджия си ги заведи най-добре.

Коментар

coolboby написа:
          С черния цвят, ще изглеждат още по-малки
          Направо ще се загубят като добавиш цвета на колата и гумата. И да - спрея ще се излющи и грозотата, вместо да я прикриеш, ще я увеличиш. Песъкоструй и прахово боядисване и няма да се лющи...
          AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
          AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

колега с по големи джанти тая кола я загробваш! сложиш ли и над 14 цола и умира! пробвал съм 15-ки да сложа ама на омаше фаца ама ич не варви. заради това си сложих пак 14 и направо насичам според мен е добре да са черни двантите на черна кола черни жанти и ходят според мен. даже съм замислил да боядисам и мойте жанти черни. ще съм като черно петно през ноща няма да ме виждат много много

Коментар

Колега ако ги направиш черни наистина ще изглеждат по-малки,но определено ще са по-красиви.А за да не се олющят трябва много добре и да ги пръснеш с грунд преди боята,това малко ще забави олющването Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Ние колегата май го отказахме от идеята да боядисва джантите.Ем няма да е ич без пари,ем ефекта съмнителен.Аз викам постискай малко,вземи си нови джанти,даже могат и употребявани да се намерят читави и по-тънко да минеш,с едно пастирани могат като нови да изглеждат.Пък то ако се замислиш джантите са за гъзария,гумите примерно са къде по-важни.Айде пък ако си много на зор,набелязал съм тука един тото пункт ма не мисля да пускам фиш :D ше направиме партияТака де на мен ми трябват амортисьори...

Коментар

хах бе тото пункт някоя банка набележи и така си останах замислен да ги пръсна или не сякаш ептем гадно са излезнали на тая снимка ето още една а някой неможе ли да направи на фотошоп просто да видя как ще стоят с черно0

Коментар

Ето и снимката а като цяло харесва ли ви фиата така
                    Прикачени файлове

Коментар

Пробвай с полиране.На ръка ефекта не е много голям,но от мойте развалини с малко търкане,даже без машина на ръка за 3 дена стана това. Боята ако не е прахово се бели.
                      Прикачени файлове

Коментар

ахам добре са станали

Коментар

Бе на слънце е по-добре пък и още имат драскотини от водната шкурка.Като се минат с фина паста пак.Ако не се лъжа оригиналдъ и тези които ги имаш са така,а не сиви. Ланчовските всички са такива.Или по-скоро са били :D

Коментар

Re: Боядисване на джанти ?

Tuz4eto написа:
                            Искам да ви попитам дали ще стане ако ги боядисам с черен спрей и дали ще стане хубаво според вас Защото сега не ми се дават пари за джанти а тия ме изнервят та според вас с черно или с някакъв друг спрей да ги ръсна и спрея става ли или ще се обели
                            колега виждам че вече са ти го написали но и аз да потвърдя- черното прави джантата да изглежда по малка с 2 думи на твоята колица за да изглежда яко черна джанта трябва да е ПОНЕ 15-ка аз лично мислех да слагам черна джанта на купето ми но 17-ка понеже и то е черно ще стане мно яко обаче се отказах за сега че зимата си карам железните джанти , не ми се рискува с лети
                            YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
                            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
                            Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                            BEGACHKI

Коментар

Working...
                            X