Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фланец за волан за Бравото - Откъде???

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фланец за волан за Бравото - Откъде???

    Колеги взех си спортно воланче и сега не мога да си намеря фланец. Дадоха ми в магазина един за Фиат, но не става на Бравото. Някой знае ли от къде да взема(поръчам) фланец за Браво.Помагайте!!! Вече една седмица си го воза воланчето на задната седалка

    #2
    Абе баце, в Световния Тунинг Център "ИЛИЕНЦИ " има. Не се бъзикам. В първа база към пътя от към магистрилата има 3-4 за коли, и там влизаш в най-голямото!!!

    Коментар


      #3
      Аз си купих фланец от една фирма за автоаксексоари, турски - и разбира се нарезите не съвпаднаха, макар че беше за Браво. 30 лв на вятъра.Возих си волана 1 месец и намерих съвсем случайно едни момчета. От България и Емил Марков, като се спускаш надолу към НДК, след сфетофара 200-300 м, отдясно е ул. Нишава. На ъгъла продават АТВ-та и мотори, няма как да го пропуснеш. Завиваш веднага покрай този магазин по Нишава, и спираш почти след ъгъла (ако има място, че винаги е заето). Точно на острещния тротоар има хубав магазин на БМВ и Ауди за части, влизаш вътре, има две млади момчета, казваш си проблема и ти го доставят от Италия оригинален фланец. Платих 100 лева за него с доставката и го чаках 2 седмици. Монатажа после беше за 5 минути. И си изключват мигачите без проблем. Идеален е, мога да го снимам ако искаш.

      Коментар


        #4
        Намерих сиииииииииии

        Коментар

        Working...
        X