Колеги, кажете какъв ксенон да си сложа и от къде да го купя, че да не изгори на второто палене? Някакви цени ако кажете ще е супер. В Габрово съм си намерил комплект за 160лв ама нещо не ми се вижда много читав. Към каква марка да се ориентирам, каква температура на светлината ли там(тука се изложих ама вече много ми се спи ) какво беше ще е най-подходяща, 6000к 8000к ?? :DКазвайте си мнението и да ходя да блещя :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон за Браво
Collapse
X
-
Re: Ксенон за Браво
Shefy написа:Колеги, кажете какъв ксенон да си сложа и от къде да го купя, че да не изгори на второто палене? Някакви цени ако кажете ще е супер. В Габрово съм си намерил комплект за 160лв ама нещо не ми се вижда много читав. Към каква марка да се ориентирам, каква температура на светлината ли там(тука се изложих ама вече много ми се спи ) какво беше ще е най-подходяща, 6000к 8000к ?? :DКазвайте си мнението и да ходя да блещя :D
Коментар
-
Re: Ксенон за Браво
Slavo написа:Shefy написа:Колеги, кажете какъв ксенон да си сложа и от къде да го купя, че да не изгори на второто палене? Някакви цени ако кажете ще е супер. В Габрово съм си намерил комплект за 160лв ама нещо не ми се вижда много читав. Към каква марка да се ориентирам, каква температура на светлината ли там(тука се изложих ама вече много ми се спи ) какво беше ще е най-подходяща, 6000к 8000к ?? :DКазвайте си мнението и да ходя да блещя :Dhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Съгласен съм с поясненията, исках да кажа келвина, а не лумена, моя е грешката. Прилагам снимков материал на моите 5000 лумена със стандартни фарове (не лупи) на Браво-то (снимки с телефон Nokia 5310). 6-ичките на жена ми наистина отиват към синята гама, като ги гледаш отпред обаче, но светлината си е бяла, вярно, че не е като на фабричния ксенон на другите автомобили, но си светят супер яко "Зеленото" във светлината на фаровете на втората снимка идва от зеленото от таблото
Коментар
-
Slavo написа:Съгласен съм с поясненията, исках да кажа келвина, а не лумена, моя е грешката. Прилагам снимков материал на моите 5000 лумена със стандартни фарове (не лупи) на Браво-то (снимки с телефон Nokia 5310). 6-ичките на жена ми наистина отиват към синята гама, като ги гледаш отпред обаче, но светлината си е бяла, вярно, че не е като на фабричния ксенон на другите автомобили, но си светят супер яко "Зеленото" във светлината на фаровете на втората снимка идва от зеленото от таблотоhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар