зарибявка .. и като цени е доста добе мисля но не бих пробвал да си го взема оттам .. имам едно приятелче работи в рекламна агнция .. ако не забравя ще го питам приблизително колко парички може да излезе един такъв стикер, таман да сравним цените
Колега , скоро не бях виждал такова страхотно Пунто като твоето. Много добре му стои този тунинг и най вече изчистените форми. Лично мое мнение е да не го загрозяваш с разни кичозни и цигански лепенки. Иначе Евала за находката .
Мдааа, тука става въпрос или наистина за ефтини неща или за некачествени но си мисля, че по един сайт само не можем да съдим за качеството. Най-добре е да се види на живо.
Мани тия глупави лепенки. Толкова са смешни, че няма на къде. По-добре нищо отколкото тия смехории! Още повече, че са ментета, виж ако е направено нещо красиво и е под лака вече си e друга песен :D
неможело да се кара със светлини които не са фабрични по колата и за споилерите ми казаха че трябвало да ида в Шумен на някаква комисия да позволи на колта да се движи с тез споилери и да осигури сигурноста на водачите ...ама аз имам документ за споилерите че са слагани професионално а не в някои караж вътре в купето може да си сложиш каквото си поискаш(лампи,неони сякви светещи неща)но не и вън
Слушам и не вярвам на очите си :D От Габрово,те пращат в Шумен за спойлера...нерде Шан нерде Багдат...Това за външните светлини обаче има логика.Самоче явно не мерята всички с един аршин,щото тука могат да се видят коли с неони(не че са много ама се срещат)Парица е царица...
Коментар