Колеги,преди две години си взех фиат браво 1.6 16vКолата я купих от дупница 2006 още беше с транзитните номера от италия. В автокъщата тоз ми вика (нищо и няма на колата нищо и няма).Задната ми джанта не беше оригинална в авто кащата (уж познати) бяха и подложили фланец на отвора в средата и болтовете и бяха едвам завити с развалена резба така я карах 600 км до бургас.Касмет че не ми падна колелото някаде :D.А също нямяше и масло в скоростната кутия наливам аз текна като лейка както и да е смених маншон на скоротната кутия. със спортно окачване е с червени пружини и спортни амортисори вози като каруца всяка дупка е моя :DДва пъти съм удрял картера, но нищо му няма само драскотини.На тротоари избягвам да я качвам че често опира но сам си доволен от нея запазена е (бангиата) 2 години я карам не сам имал кои знае какви проблеми по нея стабилна е на завоите няма мърдане.Също скоростния лост е преправян рязан е и е преместен малко по назад и наляво към шофьора.След като я купих усетих, че педала на газта е много чувствителен при леко натискане бързо се форсира.Та тук в форума четох, че когато се прави чип тунинг се заменя интегралната схема с нова или старата с нови еталонни стойности и също педала на газта се правел да баде по чувствителен.Та това ме навежда на мисалта, че може и моята да е пипапна.Нека знаещите да кажат как мога да разбера дали е чипвано бравото?Вероятно ще имам доста правописни грешки за което моля да бъда извинен Rolling Eyes
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чипосаното браво
Collapse
X
-
ами незнам за амортисорите така я купих може и да са някаквии ментаци :D а и моята изглежда е като на колегата bg_bombeto прекъсвача ми се вклиучи на 7100 ако стандартно е на 6800 може и да е пипана преди малко я пробвах (много варви бегачката :D на втора вдигнах 110.) свалях и ecuto за да видя там дали е пипано ама беше капсоловано и реших да не го отварям
Коментар
-
x
На леля ми бравото също е със червени пружини и отзад пише "Biemme tuning" и съще педала е много чуствителен. От 0-100 за 8-8,5 с износен съединител и с гуми 2-3 мм.На мен лично ми се струва че много бяга за 1.6 ,но незнам може би защото е италианка :D :D а знаем че италианките бягат най-много :P :P
Коментар
-
Re: x
Tqnkata написа:Ако на втора хваща 110 сигурно има нещо различно,защото нормално на втора точно на 100 включва прекъсвач.Пич може само да се кежиш ако е истина това което казваш!
Коментар
-
Мно смях ми става като каже някой че Браво 1.6 правило 8 - 8.5сек. от 0-100 Някога интересувалилисте се какви коли правят такива времена и дали някоя от тях има нещо общо с Браво 1.6?Един лек пример Фиат Купе 2.0 20V Турбо 0-100 6.3сек. Мислите ли че Бравото ще направи 8,5сек.???ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
durex_a написа:Tqnkata написа:Ако на втора хваща 110 сигурно има нещо различно,защото нормално на втора точно на 100 включва прекъсвач.Пич може само да се кежиш ако е истина това което казваш!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:durex_a написа:Tqnkata написа:Ако на втора хваща 110 сигурно има нещо различно,защото нормално на втора точно на 100 включва прекъсвач.Пич може само да се кежиш ако е истина това което казваш!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар