Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Martin’s написа:
    Колега аз съм с 307-а в 47 л. отворен обем с басреглекс и ти гарантирам, че свири и то доста ...А иначе за бандпас кутия да знаеш, че трябва да е сметната и направена доста добре за да се получи нещо ...За моята кутия мога да ти дам размерите ако ти ще си я правиш, а мога да ти кажа и от къде може да си я поръчаш готова с всички чарколяци по нея ...
    Здрявей колега, знам че бандпас-а е доста труден за испълнение, на стадия говорител си правих такава кутия, затова питам дали някои от колегите ползва 307 или 308 с такава А ако имаш малко свободно време може да ми пратиш една снимка на касата ти и външните и размери.Мерси предварително.

Коментар

Ето малко данни на кутия за повечето говорители на "Pioneer" ...Кутия отворен обем за 12" басобем - 47 литрависочина - 355 ммширочина - 590 ммдълбочина долна основа - 380 ммдълбочина горна основа - 250 ммбасрефлекс - 76/110 мм На Л.С. съм ти пратил другото ...
      Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Ето една снимчица и то мен, малко е но като за начало е добре.
        Прикачени файлове
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

CD - Задна линия - Субуфер - Стъпалото е някво Thunder за сега... Ето снимка на целия багажник -

Коментар

сонито как се справя колега ?
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Ето клип от предишната ми кола - http://vbox7.com/play:263c6c1fЕто и от бравата - http://vbox7.com/play:1b4ccb37

Коментар

Сони като Сони, само колега не мога да разбера защо си сложил тези пищялки отзад ? Ти изобщо чуваш ли ги ? С каква предна линия си.
                Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Ем засега съм с оригиналните отпреде но е временно, иначе гледам отпреде са някви елипси, а си мислих, че са 16,5-17 кръгли

Коментар

Малко да побутна темата с снимки от днес купих елипси отказах се да режа кората реших да ги продавам никой неги оцени и си окастрих корите и двамата помагачи това са снимките колеги вече съм с добър съраунд 10 колни ...

Коментар

10 колони :O А бе колега то сигурно кръв ти капе от ушите :D
                      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
                        10 колони :O А бе колега то сигурно кръв ти капе от ушите :D
                        още няколко снимки и малко инфо за колоните Предна линия високи pioneer + елипси в вратите 5/7 JBL /за жалост точни модели незнам/От днес вече и средна линия от елипси 6/9 MAC Audio MXZ 69.3 /100/350 Watt, Frequenzbereich 32-24000 Hz/Изадна линия филтри + средно чистотни говорители радимекс /16,5см или 6,5’’/ + пищялки тъндъри от време на време ако някой френ отслучжи с някой бокс и усилвател

Коментар

Какво ти е впечетлението от монтирането на говорителите на тези места,защото ми се моткат едни 8"пайнери(мидбас) и мисля да ги бодна точно там на Пунтото?????

Коментар

valyotuning написа:
                            Какво ти е впечетлението от монтирането на говорителите на тези места,защото ми се моткат едни 8"пайнери(мидбас) и мисля да ги бодна точно там на Пунтото?????
                            ами колега с кръгли говорители ще бъде май доста по добре защото елипсите лабуцаха леко но ни оплатних и притегнах зада прилегнат добре. Иначе мястото го избрах защото няма къде другаде, снощи работихме до към 9 часа и съм имал само 10-на 15 мин. да ги чуя но не е зле особенно за седящите отзад е супер днес ще се повозя повече време и утре ще изразя мнение

Коментар

durex_a написа:
                              valyotuning написа:
                              ами колега с кръгли говорители ще бъде май доста по добре защото елипсите лабуцаха леко но ни оплатних и притегнах зада прилегнат добре. Иначе мястото го избрах защото няма къде другаде, снощи работихме до към 9 часа и съм имал само 10-на 15 мин. да ги чуя но не е зле особенно за седящите отзад е супер днес ще се повозя повече време и утре ще изразя мнение
                              Идеята ми е да използвам обема на калника като кутия и си мисля,че ще е по-добре от багажника

Коментар

valyotuning написа:
                                durex_a написа:
                                valyotuning написа:
                                Идеята ми е да използвам обема на калника като кутия и си мисля,че ще е по-добре от багажника
                                значи колега за обем да го ползваш е муци само одари 1 лист донапрен одоло че ще блъска на тенекия

Коментар

Working...
                                X