Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Някой да има впечатления от марката ?
    Едната просто отказа да свири и и видях сметката, правейки се на майстор. Сега ми подариха от Ауди А3 8L пищялки, копринени и свирят супер.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да задам и аз един въпрос.Има ли смисъл да се ръсна 30-40 кинта за едни такива тонколони от линковете по-долу или да се ръсна повече,но за нещо по-качествено ? Всъщност,ясно ми е,че е по-добре да дам повече пари за нещо дето е наистина добро,но стават ли тези за временно закърпяне на положението ? П.П Мразя предната линия на типо ! П.П2 Цените са за единична бройка.http://www.tpetrov.com/search.php?pr...9B%D0%9E%D0%9D
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Да задам и аз един въпрос.Има ли смисъл да се ръсна 30-40 кинта за едни такива тонколони от линковете по-долу или да се ръсна повече,но за нещо по-качествено ? Всъщност,ясно ми е,че е по-добре да дам повече пари за нещо дето е наистина добро,но стават ли тези за временно закърпяне на положението ? П.П Мразя предната линия на типо ! П.П2 Цените са за единична бройка.http://www.tpetrov.com/search.php?prod=TON+G4632+%D0%A2%D0%9E%D0%9D%D0%9A %D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%9D%D0%90http://www.tpetrov.com/search.php?prod=TON+PR4637R+%D0%A2%D0%9E%D0%9D%D0% 9A%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%9Dhttp://www.tpetrov.com/search.php?prod=TON+RST4632+%D0%A2%D0%9E%D0%9D%D0% 9A%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%9D[/url]
        Колега за 40-50 лева, ще си купиш 100000 пъти по-добри говорители от тези. Иди до някоя от големите вериги маркети и виж по-стари модели или модели от по-ниските класове на доказаните марки.

Коментар

GbGz написа:
          ти чесно ли си заковал ЦД То с видии бе ..
          Хах не не ! Това са от барчето видиите ! Просто е изкъртено мястото на СД-то- така я вземах
          Когато всичко е срещу теб, значи си в грешното платно.

Коментар

durex_a написа:
            хахахахах той гоцю добре че не е снимал целия багажник да са види край бокса кво става
            КО да праишшш
            Когато всичко е срещу теб, значи си в грешното платно.

Коментар

kostadinov.n написа:
              Princo написа:
              Да задам и аз един въпрос.Има ли смисъл да се ръсна 30-40 кинта за едни такива тонколони от линковете по-долу или да се ръсна повече,но за нещо по-качествено ? Всъщност,ясно ми е,че е по-добре да дам повече пари за нещо дето е наистина добро,но стават ли тези за временно закърпяне на положението ? П.П Мразя предната линия на типо ! П.П2 Цените са за единична бройка.http://www.tpetrov.com/search.php?prod=TON+G4632+%D0%A2%D0%9E%D0%9D%D0%9A %D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%9D%D0%90http://www.tpetrov.com/search.php?prod=TON+PR4637R+%D0%A2%D0%9E%D0%9D%D0% 9A%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%9Dhttp://www.tpetrov.com/search.php?prod=TON+RST4632+%D0%A2%D0%9E%D0%9D%D0% 9A%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%9D[/url]
              Колега за 40-50 лева, ще си купиш 100000 пъти по-добри говорители от тези. Иди до някоя от големите вериги маркети и виж по-стари модели или модели от по-ниските класове на доказаните марки.
              Аз за туй написах,че мразя предната линия на типо. 4х6 Трудно се намира в големите вериги и за това изрових тези от местен старозагорски магазин за техника.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Май като се замисля:- едни среди с филтър в таблото- едни пищялки на пластмасите на гърба на огледалата А ниски ще търсиш или с елипси на кората или с бас мечо бас отзаде.Във вратите има ли предвидено място за колони ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Май като се замисля:- едни среди с филтър в таблото- едни пищялки на пластмасите на гърба на огледалата А ниски ще търсиш или с елипси на кората или с бас мечо бас отзаде.Във вратите има ли предвидено място за колони ?
                  Не,няма.

Коментар

Aми като няма дупки що ще правиш такива за тези елипси дето трудно се намират? Слагаи кръгли, 17см. или ако можеш да събереш 20см. с допълнителен фланец.п.с. Имам едни китаиски чисто нови 16.5см. не знам за кво ги взех, само си дадох парите сега ме е яд, давам ги 15лв. двете

Коментар

VIN написа:
                      Aми като няма дупки що ще правиш такива за тези елипси дето трудно се намират? Слагаи кръгли, 17см. или ако можеш да събереш 20см. с допълнителен фланец.п.с. Имам едни китаиски чисто нови 16.5см. не знам за кво ги взех, само си дадох парите сега ме е яд, давам ги 15лв. двете
                      Търся такъв размер колони,щото оригиналните колони на типо се намират в ограденото на снимката по-долу.Във вратите няма място,още не съм решил да пробивам ли задната кора за елипси.А на ограденото място,което си е оригиналното размера е 4х6. Последно май се спирам на ТЕЗИ
                      Прикачени файлове

Коментар

Не съм разбрал значи, помислих че ще режеш корите за 4х6 и за това се учудих.Взимаи качествени колони да не съжаляваш като мен

Коментар

По-скоро,ако ще слагам отзад тонколони,ще си купя друга кора,надупчена,че тази ми се свиди.Ама още се чудя да слагам ли,щото ще има и един бас мечо в багажника. :D

Коментар

Здравейте колеги, преди няколко дни си купих нов бас. Сдобих се с Pioneer TS-W308D2 (подобрения варянт на 307). Та въпроса ми е към тези които имат 307 и 308, в каса с какъв обем сте го сложили и има ли някой с бандпас кутия
                            Прикачени файлове

Коментар

Колега аз съм с 307-а в 47 л. отворен обем с басреглекс и ти гарантирам, че свири и то доста ...А иначе за бандпас кутия да знаеш, че трябва да е сметната и направена доста добре за да се получи нещо ...За моята кутия мога да ти дам размерите ако ти ще си я правиш, а мога да ти кажа и от къде може да си я поръчаш готова с всички чарколяци по нея ...
                              Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

колега и аз сам с 307д4 кутията ми е 48 литра отворен обем и свири много добре.
                                punto

Коментар

Working...
                                X