Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-накрая си намерих филтри, с които да регулирам нивото на високите.На смешна цена, надявам се и да са стока.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Най-накрая си намерих филтри, с които да регулирам нивото на високите.На смешна цена, надявам се и да са стока.
      хм хм колко смешна колега пиши 1 лс. дали има възможност и аз да взема 2 бройки :P

Коментар

В ebay.de ги има най-различни.Пускаш сърч за Frequenzweichen и ще ти излязат много.Идват бавно обаче, 2-3 седмици.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нещо скромно и от мен

ето новата задна линия http://img682.imageshack.us/i/14032010537.jpg/ и се продава старата http://img682.imageshack.us/gal.php?g=14032010540.jpg :D

Коментар

Сменил си Херц със Синя Точка ?
            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Обратното
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Момчета искам да питам някой който разбира дали наистина може на двуканален усилвател да се монтират освен два, още два говоритела т.е. стават 4 като връзването е последователо. Другия вариант който може да направя е още един усилвател с 2 говоритела, но въпроса ми е може ли да не се връзва към кондензатора, а направо към АБ.В момента съм с два усилватела ,един за баса , а другия за колоните и кондензатор.Искам и отпред колоните да ги вържа към усилвател но трябва да сменявам сички кабели.За това се чуда дали може новия усилвател да не минава през кондензатора и дали няма да прееба нещо по токовете на колата или да изгоря алтернатора.

Коментар

Някой да има впечатления от марката ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Някой да има впечатления от марката ?
                    марката е добра колега на какви пари ги взе тези пищялчици ?

Коментар

това се молех да не става и то ядец съдрах ауспоха на един бордюр беше добре стигнах на село (80км) там на канал гледахме го няма как да стане ама ше устиска уж и на полвината път на връщане усмивка

Коментар

Хора имам малко излишна вата и се чуда има ли смисъл да я набутам в тавана откъм предния джам, че при повечко бас си поскърцва, също така и плафона да изолирам да не тропа по някакъв начин.
                        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Ето и мойта Карантия
                          Прикачени файлове
                          Когато всичко е срещу теб, значи си в грешното платно.

Коментар

ти чесно ли си заковал ЦД То с видии бе ..
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

хахахахах той гоцю добре че не е снимал целия багажник да са види край бокса кво става

Коментар

Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X