Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аиде да ти е честит Кларион.Винаги съм бил фен на марката ама по принуда съм на друга марка.Колега Емзо ти направо нищо не дебнеш, уникален модел на кларион дано да си намериш.

Коментар

за сега приключих с багажника чакам колегата "svetli4a" да ми донесе усилвателче и да "думкам" сега остава да измисля кво ще сложа на предната линия и малко излолацийка на вратите и багажника снимки по подробни може да видите тук --> http://audiobg.net/forum/viewtopic.p...=73&p=887#p887

Коментар

ще стане работата, ама тряа да ме повозиш малко да видим какъв е ефекта от дънданията,пък може и някоя кака да вземем да ни попее малко

Коментар

6omi написа:
          ще стане работата, ама тряа да ме повозиш малко да видим какъв е ефекта от дънданията,пък може и някоя кака да вземем да ни попее малко
          колега по добре е тя да свири ,а вие да пеете
          FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
          НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

bravite написа:
            6omi написа:
            ах ах изпреваил си ме Мищо батка давай от теб каките от мен дънданията Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

bravite написа:
              6omi написа:
              Дано поне да намерите някоя по-музикална...
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Тука има много Музикални елате ша уредим нещо
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                  вие габровци сте стиснати . :D :D :D да не сам офф малко от предната линияпп само незнам зашто в бг се продават стоки маде ин чина
                  Прикачени файлове
                  FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                  НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

И ко кат сме стиснати бе дан ша ти свиря аз

Коментар

durex_a написа:
                      снимки по подробни може да видите тук --> http://audiobg.net/forum/viewtopic.p...=73&p=887#p887
                      Тук можеш ли да ги качиш ? Че там явно нямам регистрация
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

бигачките в пежото има там едно малко hertz-че --->очаквам нов плеар като е при мен ще постна снимки

Коментар

GbGz написа:
                          ако е като оная на снимките дет ми праща няя стъпя при вас

Коментар

даи да видя ко съм ти пращал постваи да са смеиме

Коментар

Пичове,да ми кажете за 40 литра кутия какви трябва да са размерите или ако имате готова схема от 35 до 40 литра
                              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                              .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                                Пичове,да ми кажете за 40 литра кутия какви трябва да са размерите или ако имате готова схема от 35 до 40 литра
                                Колега направи си я специално за твоя багажник.Обема се изчислява много лесно (едната страна)х(другата страна)х(височината).Това е ако касата е с форма на куб. Ако искаш задната част на касата да е скосеба за да ти се облегне на задната седалка ето ти едни примерни размери;Бокс отворен обем за 12" басГабаритни размери :обем - 47 литрависочина - 355 ммширочина - 590 ммдълбочина долна основа - 380 ммдълбочина горна основа - 250 ммБасрефлекс - 76/110 мм

Коментар

Working...
                                X