Ти колега, вида ли им гледаш или ги слушаш как звучат ?Ниските от тези колони не чакай, ама вие повечето пък имате бас мечо бас отзаде, как да ги усетите
И 2 те им гледам и отзадка праи бас мечо бас пък кат си пусна на Софи Маринова - бели рози направо обирам сички точки
Виждам,че има различни мнения относно хертз.Може пък някой да знае нещо за същите пари (100-110лв) което да свири по добре.Аз тез говорители ги глася за предна линия за среди и високи,затова и искам да е компонентна система.Комбинирана с един плеър малко над средния клас,ще се получи супер комбинация според мен.В този форум пиша защото МЕ ИНТЕРЕСУВАТ мненията на всички вас и затова казвайте какво мислите,а не си мълчете Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !
хахаха виж за канарите неса бях сещал да слушам в колата иначе от там се е чувало какво ли не от най мазния кючек до най бесния метъл :Dсега по темата пеца братле земай херцовете и него мисли ! няма да съжеляваш ако нети харесат ша ти ги купя :D
Колеги, дайте акъл.Как да намаля нивото на фабричните пищялки в Стилото?Няма отделен филтър, само кондензатор на пищялките, сложих R6A мидбаси и свирят в целия диапазон.Търся си филтри сега, но пищялките направо ми бъркат в мозъка.
Коментар