Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това се води тепих и е точно за тапициране,не е мокет.Има "едър" има и с по-къси "косми" така да се каже.Има сив,черен,сиво-черен
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

bjlagypa написа:
      Аз лично обмислям предната линия скоро да ми стане ето това : http://www.aval-bg.com/catalog/displ...bstyle_id=1888
      е разбира се все се гледа и финансовата гледна точка И аз бих си купил такива ама ... съм доволен и от моите
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ресурса който съм отделил за предна линия е до 100 максимум 110лв. Знам,че има и по добри,но всеки според чергата си.Утре ще правя боксовете.(аз съм ги почнал,ама не съм качил снимките на пц-то)Оглеждам и cd-та.До 300лв ще е.За тези пари втора употреба съм глдал много добри и качествени плеъри.(разглеждам обяви предимно за пайнер и алпин).Реша ли да купя чисто ново,за 300лв няма да е нещо кой знае какво,но ще е ново.Първоначалната ми идея беше за двд плеър (нормален без мониторчета по него),ама като им видях цените се отказах,а неискам да взимам някое от по евтините защото са постни откъм настройки и качество на звука.Това за мойте размишления!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Колеги, дайте акъл.Как да намаля нивото на фабричните пищялки в Стилото?Няма отделен филтър, само кондензатор на пищялките, сложих R6A мидбаси и свирят в целия диапазон.Търся си филтри сега, но пищялките направо ми бъркат в мозъка.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Колеги, дайте акъл.Как да намаля нивото на фабричните пищялки в Стилото?Няма отделен филтър, само кондензатор на пищялките, сложих R6A мидбаси и свирят в целия диапазон.Търся си филтри сега, но пищялките направо ми бъркат в мозъка.
            ами наи лесния начин е да ги отрежеш или да смениш кондензатораа ама тук вече някой по разбиращ да ти каже

Коментар

/me (music) Now playing: 51. Колумбиеца & М’глата-Мръсен Ритъм .... Защо е нужно Коли резачки,важното е парите да са на пачки ! Ами колега какво да ти кажа не ги разбирам тея работи с тез кондензатори ама нали знаеш че за всичко си има човек

Коментар

Те за туй пиша тука
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хора не се излагайте с тоя херз, то по тая логика и Бошмен и всички по не елитни марки стават рослууд и тн. Аз имам бош мен за 40 кинта 12 инчов и съм доволен но в нас а в Бравото съм натепал 15’ JBL! двуканален на усилвател блаупункт 700w и мога гордо да заява че нито е скъпо а как свири.... Буквално не устана неразтракано място по колата и движи въздуха в купето стабилно. Всичко ми излезна 130 кинта незнам от каде ги намирате тия херци за толкова парички
                  АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
                  Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

FireBlade написа:
                    Хора не се излагайте с тоя херз, то по тая логика и Бошмен и всички по не елитни марки стават рослууд и тн. Аз имам бош мен за 40 кинта 12 инчов и съм доволен но в нас а в Бравото съм натепал 15’ JBL! двуканален на усилвател блаупункт 700w и мога гордо да заява че нито е скъпо а как свири.... Буквално не устана неразтракано място по колата и движи въздуха в купето стабилно. Всичко ми излезна 130 кинта незнам от каде ги намирате тия херци за толкова парички
                    Колега нещо си противоречиш - ако така мислеше, усилвателя нямаше да ти е на блаупункт Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 , а и той щеше да е на JBL А и не знам въобще как сравняваш марки като бошмен с херц, DLS, JBL и т.н. Ползвал съм най-различни продукти на блаупункт и от всичките останах крайно недоволен,и не само аз - а много хора които се занимават с караудио са недоволни.
                    Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                    Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                    Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

GbGz написа:
                      bjlagypa написа:
                      Аз лично обмислям предната линия скоро да ми стане ето това : http://www.aval-bg.com/catalog/displ...bstyle_id=1888
                      е разбира се все се гледа и финансовата гледна точка И аз бих си купил такива ама ... съм доволен и от моите
                      Е то ако мислиш че и аз си ги копувам просто ей така - ми не. Взех си ги на лизинг за 6 м. Ако имахме кинти предполагам никой от нас нямаше да си прави нещата сам и да се хвали в тая тема, ами щеше да отиде в някоя караудио фирма и да ръсне 5 бона и да му я направят както си трябва и после само да се надува хахах
                      Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                      Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                      Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

x

Аз съм с Cd/mp3 блаупункт,предната и задната линия на мареата също с блаупункт и съм краино недоволен...Един приятел си взе херц и просто разликата е коренно различна като разликата в цената беше 20лв...

Коментар

DSK165 става само за среди и високи и то ако сте непретенциозни.Още един италиански шит :D
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            DSK165 става само за среди и високи и то ако сте непретенциозни.Още един италиански шит :D
                            Според мене не са шит много са си добре за тез пари аз съм на мнение че не е важна марката а качеството обаче стана обратното в момента в моита кола гледам марката а не качествово пък и са готини на външен вид с туи оранжевичкото и ма кефят

Коментар

Ти колега, вида ли им гледаш или ги слушаш как звучат ?Ниските от тези колони не чакай, ама вие повечето пък имате бас мечо бас отзаде, как да ги усетите
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги може ли да ми дадете приблизително размерите на кората отзад т.е най-дългата и най- широката и част, защото преди 2 дни направих тЮнинг на моита и ми разбиха колата снощи и ми я однесоха Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
                                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                                .

Коментар

Working...
                                X