Това се води тепих и е точно за тапициране,не е мокет.Има "едър" има и с по-къси "косми" така да се каже.Има сив,черен,сиво-черен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
bjlagypa написа:Аз лично обмислям предната линия скоро да ми стане ето това : http://www.aval-bg.com/catalog/displ...bstyle_id=1888Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Ресурса който съм отделил за предна линия е до 100 максимум 110лв. Знам,че има и по добри,но всеки според чергата си.Утре ще правя боксовете.(аз съм ги почнал,ама не съм качил снимките на пц-то)Оглеждам и cd-та.До 300лв ще е.За тези пари втора употреба съм глдал много добри и качествени плеъри.(разглеждам обяви предимно за пайнер и алпин).Реша ли да купя чисто ново,за 300лв няма да е нещо кой знае какво,но ще е ново.Първоначалната ми идея беше за двд плеър (нормален без мониторчета по него),ама като им видях цените се отказах,а неискам да взимам някое от по евтините защото са постни откъм настройки и качество на звука.Това за мойте размишления!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
emzo написа:Колеги, дайте акъл.Как да намаля нивото на фабричните пищялки в Стилото?Няма отделен филтър, само кондензатор на пищялките, сложих R6A мидбаси и свирят в целия диапазон.Търся си филтри сега, но пищялките направо ми бъркат в мозъка.
Коментар
-
Хора не се излагайте с тоя херз, то по тая логика и Бошмен и всички по не елитни марки стават рослууд и тн. Аз имам бош мен за 40 кинта 12 инчов и съм доволен но в нас а в Бравото съм натепал 15’ JBL! двуканален на усилвател блаупункт 700w и мога гордо да заява че нито е скъпо а как свири.... Буквално не устана неразтракано място по колата и движи въздуха в купето стабилно. Всичко ми излезна 130 кинта незнам от каде ги намирате тия херци за толкова паричкиАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
FireBlade написа:Хора не се излагайте с тоя херз, то по тая логика и Бошмен и всички по не елитни марки стават рослууд и тн. Аз имам бош мен за 40 кинта 12 инчов и съм доволен но в нас а в Бравото съм натепал 15’ JBL! двуканален на усилвател блаупункт 700w и мога гордо да заява че нито е скъпо а как свири.... Буквално не устана неразтракано място по колата и движи въздуха в купето стабилно. Всичко ми излезна 130 кинта незнам от каде ги намирате тия херци за толкова паричкиFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
GbGz написа:bjlagypa написа:Аз лично обмислям предната линия скоро да ми стане ето това : http://www.aval-bg.com/catalog/displ...bstyle_id=1888Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
emzo написа:DSK165 става само за среди и високи и то ако сте непретенциозни.Още един италиански шит :DЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Колеги може ли да ми дадете приблизително размерите на кората отзад т.е най-дългата и най- широката и част, защото преди 2 дни направих тЮнинг на моита и ми разбиха колата снощи и ми я однесоха Yellow_Flash_Colorz_PDT_45Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар