виждам че си много компетентен би ли ни показал твоето типо ?давидим в кой час по какво е правено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
azsumpolud написа:Пунтото е грозно и без тва а колегата го е направйл за изложба на второкласници от заготовки в часа по ръчен труд поне така ми изглежда може и да се лъжа (дай боже да е така )
Коментар
-
колата ти на външен вид е чук ! Но вътре не ми харесва (лично мое мнение) могло е и по добре да се получи.А мойто типо не му е правено нищо все още след известно време може да го видиме в някоя тема за силов тунинг така че тогава аз ще показвам снимки а вие ще коментираате както аз го правя в момента, ОК >?Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
azsumpolud написа:колата ти на външен вид е чук ! Но вътре не ми харесва (лично мое мнение) могло е и по добре да се получи.А мойто типо не му е правено нищо все още след известно време може да го видиме в някоя тема за силов тунинг така че тогава аз ще показвам снимки а вие ще коментираате както аз го правя в момента, ОК >?
Коментар
-
колеги аз с мойта 10-ка ша търся е ткф ефект :D http://vbox7.com/play:492ab421хахаха (имам в предвид мацките не налягането)
Коментар
-
1912 написа:ето за момчето с типото поглени мойте джобчетакато си имам и мрежичка която се слага като на домашните уредби отпред пред говорителитеFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
durex_a написа:ахахах абе не обичат ама се обръщат да видят да ти кажаFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
durex_a написа:да братле така е ! при мен заради пушилката при теб заради зарчетата :DFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:durex_a написа:да братле така е ! при мен заради пушилката при теб заради зарчетата :DЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Здравейте момчета.Екстра темичка сте оформили.Мисля да изложа в този пост моята дилема за саунд в колата и да ви помоля за акъл.Нарочно не пускам друга тема,за да не пълня раздела,мисля че тази тема е подходящо място.Значи колата е типо.Всички в тоя форум го знаете типото к’во представлява.За предната линия ще правя джобове,черпя идея и нагледна информация за изработката от този албум с снимки на колега от форума: http://www.snimka.bg/?album%3baid=24...редстой да набавя 2 кори с които ще импровизирам първо.Основния ми проблем е багажното отделение.Искам да изглежда в подобен вариант:Разгледайте колеги и този албум с снимки за да добиете по добра представа за това което искам да направя.http://tipoivan.snimka.bg/tuning/tip...5279Вижте сега с какво разполагам 2бр ето такива 12-ки: http://www.clarion.com/bg/bg/product...лвателя за тях е един 4 канален тъндър с достатъчна изходна мощност за говорителите,ето го и него: Ето ги характеристиките на говорителите по книжката на производителя:Сега понеже не разбирам нищо от английски и от това което пише в книжката незнам с какъв обем да направя кутията.Точно както на снимките по горе мисля да направя допълнителен под на багажника с капак за резервната гума.Отстрани същио мисля да затворя по същия начин и да направя вратички.Ще набутам в нишите пожарогасителя,жилетката и другите задалжителни неща.Говорителите искам да са в 2 отделни каси за да мога да ги махам по лесно когато ми се наложи.Неискам обаче да ги слагам навънка с магнита,а по нормалния си начин.Усилвателя мисля да го прасна отдолу на кората (на новата кора от мдф),с тенденция до него да се нареди още 1 за предната линия.Работя в мебелна фирма и материала за обличането на багажника отстрани и отдолу е набавен и отрязан с надмерка,както и материал за касите.Направил сам си скица на нещата с размерите.Наясно съм с товая което се захващам.Правил съм подобни неща и преди,но не в типо.Виждам зор с размерите на боксовете,защото съм ограничен в ширина и височина.След обличането на багажника се получава светла ширина 1030мм.Двата бокса трябва да са с дължина точно по 510мм (искам плътно запълване).Височина-максимум 380мм.Общо взето мога да варирам само в дълбочина.(става въпрос за трапецовидни кутий,които лягат по седалката.Сигурен съм че на всички ви е ясно,но съм длъжен да уточня).За тапицирането ще ползвам мокет или тепих,то неме притеснява.Искам да мога да отварям и да вадя резервната гума,без да се налага да махам боксовете.Който е имал типо знае как се вади гадно на типото гумата,от предната част тря да я дигнеш парво иначе няма излизане...........Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
....За плеъра нищо не казах.В момента е едно JVC,нищо особено,но съм доволен от него.Напролет ще има пайнерче живот и здраве.Предната линия ще бъде 16.5-17см компонентни,в процес на проучване съм за тях.Клоня към хертц за тях.Задна линия няма да има.Утре почвам боксовете.Ще почна с тях.Помогнете да ги измилим конструктивно,за да мога да вадя безпроблемно рез.гума....Очаквайте снимки.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар