Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sound-Vision and BasS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PaUnOff написа:
    Elite-а незнам какви настройки ще има,а? Баса ти е 120W RMS- ампа що годе ще го храни.А защо правиш задната линия компонентна и с по-читави говорители от предната. Смени ги предните елипси намали обема и демпвай вратата (разликата е огроооомна) пък тогава дооправяй задницата. Всичко това е валидно,освен ако не обичаш повече звука да ти идва откъм гърба :P
    нещъ да ставам шиник отпред а задната ми е готова само трябва да монтирам говорителите а за предната сега няма кинти за матеряли и за компоненти защото искам да си затворя отворите на предния капак и да го боядисам черен и там ще идат малко парички и така надявам се поне да ми хартисат за замислените неони под колата .. но да видим

Коментар

аз бих и сменил на тая кукла електрониката да вдигне малко кончета и после ще слушам с кеф баса от мотора

Коментар

6omi написа:
        аз бих и сменил на тая кукла електрониката да вдигне малко кончета и после ще слушам с кеф баса от мотора
        още си я обичаш ти пък за кончетата нали ти казвам неме влекът много това лято ми се иска да е позьорка ако има някви симптоми на успех ще си пусна дори оделна тема принципно съм запланувал затваряне на предната решедка и боядисвана не предния капак черен (можеби мат) джантите да се по оцапат бели и един бял неон + саунд и съм перфектен

Коментар

та лека консултация да направя поразових се да видя нещо за моят говорител и гледам сега че му дават 77 литра бокс хм хм ... неса ли малко множко ? аз си сметнах и разчертах бокса на 74 литра отворен обемето това трябва да е кутията кажете рефлекса как ще е

Коментар

и аз съм фен на силната музика и здравия бас :D ,усилвателите са единия :4х130в. РМС на втория са 4х180в .РМС.
            Прикачени файлове

Коментар

Абе момчета гледам разбирате я кажете сега,реших да си сменя кората отзад с МДФ ,може ли да ми кавете каква дебелина трябва да е и нещо специално по нея трябва ли да правя Поздрави .
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

ъъъъъъъъ ще слагаш ли нещо на нея или просто ще си я смениш да не е оригиналната ?

Коментар

Миии сега в момента съм с 2 елипси,ама аз тва елипсата го нямам за колона и съм решил 2-10" да сложа,ама пък незнам дали ще се хванат,абе много съм се навил новото узвочение да е "кръгло"
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                    Миии сега в момента съм с 2 елипси,ама аз тва елипсата го нямам за колона и съм решил 2-10" да сложа,ама пък незнам дали ще се хванат,абе много съм се навил новото узвочение да е "кръгло"
                    с две 10-ки там ще провисне за нула време и няма да имаш никъв ефект е сега ши пусна едно л.с.

Коментар

stefcho_sm написа:
                      и аз съм фен на силната музика и здравия бас :D ,усилвателите са единия :4х130в. РМС на втория са 4х180в .РМС.
                      Колега Извинявай АМА КОЛАТА ТИ Е ЦИГАНИЯ опраи малко тоя цирк. Просто се възмущавам от хора в тоя форум. Станахме с ГОЛФ мислене и зарчета и спрей да ни е червено и несъразмерни бас каси и кво ли не просто ШОК не съм очаквал да го видя точно тук.
                      Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
                      ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
                      DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

пак не подготвени от строя се обаждат !!!

Коментар

azsumpolud написа:
                          stefcho_sm написа:
                          Колега Извинявай АМА КОЛАТА ТИ Е ЦИГАНИЯ опраи малко тоя цирк. Просто се възмущавам от хора в тоя форум. Станахме с ГОЛФ мислене и зарчета и спрей да ни е червено и несъразмерни бас каси и кво ли не просто ШОК не съм очаквал да го видя точно тук.
                          Колега дано следиш темата на стефчо в тунинг.бги немога да разбера какво имаш против зарчетата и големите говорители в багажника на колегата и мен ме кефи ама чак толкоз музика няма да сложа ПЪк чевеното е с цвета а колата както виждаш седалки брони туи онуи сичко се връзва ..
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

azsumpolud написа:
                            Е еее еее колега айде да не се обиждаме на зарчета !
                            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

хахахах айде зарч клуба са сабрахти тука ако има някой с маймунки или мичета да ми пише ша стаами партия :D

Коментар

Пунтото е грозно и без тва а колегата го е направйл за изложба на второкласници от заготовки в часа по ръчен труд поне така ми изглежда може и да се лъжа (дай боже да е така )
                                Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
                                ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
                                DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

Working...
                                X